Podijeli sa Vukajlijašima

1. хахахахахах

2. jebote, sad sam se ozbiljno zabrinuo da će mi ovo pasti na pamet u toku seksa... ostaviće me žena zbog tvojih snova...

3. Hahahahahhahaaaaahahhahaaaaaa!!!
    Zvonko Bogdan! Hahahahahahaahahhhhahaaaaa!!! :D

4. Muzička pozadina...

5. Sve zvoni pozadi! Hahahahaha! :D

6. Zvone praporci na konjskim sapima...

7. I pasulj pozdravlja iz unutrašnjosti...

8. danas na pijaci sam video jednu lepu devojku neko '88 reko bih godište, koja prodaje lubenice. kupio sam lubenicu od nje, to je bilo negde oko 9 ujutru. danas u gradu slučajno na ulici se mimoiđem sa njom, sama opet, vukla neke kese, prepune nečeg, ne znam šta, oko 4 popodne. večeras u jednom lokalu vidim opet nju, đuska s nekim drugaricama uz neku haus muziku,ne pije, ne puši. pre sat vremena kupujem pljesku s ortacima i vidim nju pored, s drugaricom, takođe kupuju pljeske. e da, trudna je, reko bih baš zagazila, možda 8. mesec.
    ne znam što sam ovo napisao.

9. Tvoje je, sigurno, mala te proganja.

10. Ja se pridružujem bojkotu. Nemam para ni za kod kuće da ostanem, a kamoli da negde odem. Ovako ću barem ispasti nobles...

11. http://www.1389.org.rs/bojkot-u-vreme-posta.html
    Значи, ништа од окупљања :/

bAŠ ŠTETA ŠTO NEĆE BITI POPOVA U GUČI....

12. danas na pijaci sam video jednu lepu devojku neko '88 reko bih godište, koja prodaje lubenice. kupio sam lubenicu od nje, to je bilo negde oko 9 ujutru. danas u gradu slučajno na ulici se mimoiđem sa njom, sama opet, vukla neke kese, prepune nečeg, ne znam šta, oko 4 popodne. večeras u jednom lokalu vidim opet nju, đuska s nekim drugaricama uz neku haus muziku,ne pije, ne puši. pre sat vremena kupujem pljesku s ortacima i vidim nju pored, s drugaricom, takođe kupuju pljeske. e da, trudna je, reko bih baš zagazila, možda 8. mesec.
    ne znam što sam ovo napisao.

MOŽDA DA SI VIDEO ŠTA JE NOSILA U KESAMA ZNAO BIH NEŠTO VIŠE DA TI KAŽEM.

13. Tvoje je, sigurno, mala te proganja.

uzevši u obzir svoju 'aktivnost' u tom periodu, toe nemoguće bruce:)

MOŽDA DA SI VIDEO ŠTA JE NOSILA U KESAMA ZNAO BIH NEŠTO VIŠE DA TI KAŽEM.

vazda si bio budala lol

14. A što nisi poneo trudnici kese kad si je video da sam vuče?

15. moro sam tetki lek da odnesem:)
    skevom sam bio, inače, možda i bih

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.