Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Па где ћеш јефтиније, 400е превоз авионом и 10 дана у хотелу ол инклузив, па то је џабалеску јеботе. Шта је 400е, зајебанција.

    Bez 500e nemas ol inkluziv. 400 je obicna varijanta, i moraces bar jos 100e da puknes da bi preziveo.. Hoces da kazes da u Bugarsku ili Grcku ne moze da se ode za manje para?

  2. u blicu pise da je 300 lest minut ponuda.sve u svemu kakve su bile cene pre par godina,ovo je i jeftino.zato i nasi hahari i idu tamo.da im se nesto slucajno desi,plakali bi da ih evakuisu,pa bih gledao kako na aerodromu uzdisu i govore:"strasno,strasno,strasno,jedva smo preziveli".

  3. kakve su bile cene pre par godina,ovo je i jeftino

    Pa to sam i rekao u prvom postu, iste su cene kao 2010. recimo. Al nebitno oko ovoga se slazemo:

    .da im se nesto slucajno desi,plakali bi da ih evakuisu,pa bih gledao kako na aerodromu uzdisu i govore:"strasno,strasno,strasno,jedva smo preziveli".

  4. Не знам што се људи толико ложе на море, ја бих пре отишао да видим неки европски град или државу него да идем у бугарску, турску да ме неки тифус покоси лололо. Јебо море, имаш га где оћеш.

  5. Гази, мој друг је ишао за 400 јевреја ол инклузив, ласт минут понуда. Знам шта причам.

    едит: А у Бугарску не бих крочио више никада..оно није море, оно је шугава баруштина..једино је провод добар..мож да јебеш свако вече.

  6. Pa u Bugarsku se ide zbog provoda, jbt, ko se još kupa u Bugarskoj?

  7. Тако је, али ми је труло да одем на море а оно бара. Зато одеш у Будву или Закинтос и спојиш лепо и корисно.

  8. Кад смо код Бугарске, одем једно лето тамо са друговима, а био сам у некој жешћој свађи са тадашњом цуром..провалила да сам је преварио, тј. ја јој у тренутку одсуства свести признао лоло

    Елем, соба до нас неке Крушевљанке, почела нека клинка да флертује а ја као камен, ништа не одговарам...имао сам пресију да не смем више да преварим цуру.

    Изађемо у град, нахвата ме та клинка мртва пијана у једном кафићу...напиње јеботе да то није нормално..ја ко пичица бежим. Иначе, сваки пут кад одем на море трудим се да креснем нешто и углавном сам се враћао сува курца, јесам јебо два пута додуше.

    И ова мала ме напела, ја нећу..дођемо до виле, она куца на врата, пошто није имала кључ, и нико јој не отвара. Паровалим ја да је фора..каже, мораћу да спавам код тебе..а ми тројица у истој соби, ја некако пристанем. Лежимо ми у кревету а она без трунке срама, иако су ови око нас, почне да ми се трља о киту и да ме ваћари.

    Ја устанем, и пређем у кревет код друга ЈЕБОТЕ!

    Ујутру кад се пробудила, само је лагано отишла и више ми се није ни јављњала. Који сам дебил испао тад и дан данас ми криво, али био сам клинац.

  9. Dobro jesi barem umočio drugu?

  10. стварно си бре билде јеботе
    ја би то јебо још у кафићу

  11. Кажем вам, још ме боли сама помисао шта сам пропустио.

    Али ме та бивша толико напела тад, набацила ми неки осећај кривице да сам ја утриповао да сам стварно најгоре ђубре зато што сам је преварио.

    Кад смо раскинули после неких годину дана од тог мора, она се одмах поватала са једним ликом ког знам лоло

  12. Јебо те осећај кривице!

  13. Imao sam bliski kontakt sa smrću. Naime, danas sam odlučio da se ošišam. Električnom mašinicom, dabome. Ubodem mašinicu u utičnicu koja je par puta pravila problem: palila se, pušila, razglavljivala. Ne koristimo je inače. I ošišam se kompletno, ostane ona gomilica dlaka u lavabou i meni padne opasna ideja na pamet: da nalepim sebi tu kosu iz lavaboa na bradu, brkove i obraze kako bih simulirao četnički stajling par minuta. Nalepim ja to, slikam se, i odjednom krene ona kosa da mi upada u usta, ja pljujem, ona ulazi, vamo-tamo, jedno petnaest sekundi sam morao da dišem na nos. Dok se nisam umio. Ne bih nikome poželeo.

  14. Боли те курац, бар би умро ко четник.

  15. http://i.imgur.com/7tQwTak.png
    Малопре улетело усобу. Сликано тепихом из атељеа Антре, мрзело ме да се цимам у другу собу дузмем неки крштен телефон.

  16. Govna leteća, muku mučim sa njima.

    Ovom prilikom samo hoću da se najebem mame osobama koje na fejsbuku u svakom mogućem momentu koriste status da bi naglasili da se nalaze van države, na nekom ljetovanju, pizdi materini. Tipa:

    :) - in Budva, Montenegro

    :( - in Paris, France

    Dobro jutro - in Dubai

    Pa mater vam jebem, što mi ne poželite dobro jutro kad ste kod nas u državi?

  17. Пишају по сиротињи Макаронац.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.