Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Jesu to neke bubišarbe?

  2. oni sa 9 gag sve kredu vukajlijasima mamicu im poljubim

  3. Жајк стварно си ретард.

  4. Baš ti hvala na lepim rečima.

  5. ovo je za Transfer Straje majkemi...

  6. хахахахаха

  7. Sa Vukajlije do pravoslavnog portala! :)
    Ali i slika kakva je: čovek sa veštačkom rukom, dete i tinejdžerka! Što bar nisu stavili nekog kako gleda kroz prozor. Na koliko nivoa je uvrnuto...

  8. Prilegao oko 7 malo kad u jednom momentu čuje se zvuk kao pucanj iz puške i vriska djece. Presječe me, nastavlja da puca i ja ustah iz kreveta pa na balkon da vidim ko to napravi pokolj. Kad ono u obližnjoj bašti kafića neka djeca slave rođendan uz jebeni vatromet.

  9. ако скролаш на горе видећеш да већ знамо!
    Макаронац ја неко вече заспао уз дискавери, кренула реклама за сбб са Секом Сабљић где преноси неку серију неком преко фиксног! Умало нисам умро!

  10. obrisano, jbg nisam vidio.

  11. E, što sam našao dobru gej propagandu, totalno koristi obrazovski dizajn i tekst sa Vukajlije, ali ih tumači u drugom ključu... Vidite, sjajno je. Još i propagira da gejevi usvajaju decu.
    http://img189.imageshack.us/img189/5183/fjaf.jpg

  12. Ладно мушко и женско имају исту главу.

  13. Ладно мушко и женско имају исту главу

    Pa za sve, i da jednojajčani blizanci imaju decu! Gej incest. :D

  14. Pa za sve, i da jednojajčani blizanci imaju decu! Gej incest

    Ako su jednojajčani, moraju biti istog pola, a samim tim ne mogu imati svoju decu (samo usvojenu)... :)

  15. Ako su jednojajčani dele jedno jaje, ne moraju biti istog pola. Jer se i devojčice mogu roditi s jednim jajetom, pa posle operišu genitalije da ih dečko ne bi prebio kad im turi ruku u gaće...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.