Podijeli sa Vukajlijašima

  1. хахаха како већи човек кад нема ноге јеботе?

  2. хааххахахааахах

  3. moze sizenje na ovu temu

  4. http://www.youtube.com/watch?v=jiiFzKfuPMk Сем то што има потпуно непотребног Снуп Дога пајдомана, скроз добра реге песма. Марфи јебе на више нивоа.

  5. Bač, ovo je za transfer.

  6. Хоћу да купим ципеле за зиму. Имао сам неке Катерпилар раније ал су ми бушне тако да пропуштају. Оне Тимберланд су прецењене и прескупе, Кат нећу а видео сам у граду Алпина ципеле, оне словеначке. Је л имао неко те? Коштају око 8 000 па ме занима искуство неког ко их је имао ако постоји таквих? Планирао сам да их фурам најмање две сезоне.

  7. imam ja trekking. nisu za asfalt.

  8. mrzi me da читам цео твој пост, само прву реченицу сам прочито. Ја у мом граду и не могу много да бирам, па кад купујем нешто скупље, узимам са нета. Ове су ми стигле баш пре неки дан, брате, за те паре су одличне.
    http://www.obuca.net/kupi/kanadanke-8183-zute-370262
    едит: е да, а ја једем говна, за те паре су одличне :Д
    лепо изгледају и то, а како ће да се покажу не знам.

  9. http://www.djaksport.com/dres-serbia-ss-home-stadium-jersej-n12489
    ја наручио сад овај дрес, јебеш га, за сома кинти се исплати, толко кошта мајица најјефтинија. Ђак иначе не наплаћује поштарину...

  10. imao sam ja Alpina cipele, bacio ih kad me bilo sramota da ih više nosim jer nisam uspeo da ih uništim...

  11. Нисам мислио на Канађанке, него више http://www.njuskalo.hr/image-bigger/muske-cipele/prodajem-alpina-muske-cipele-br-43-slika-1516258.jpg овако, од пластике. Мислим да су боље него канађанке, не волим жуту боју на ципелама. Треба ми првенствено за кишу и снег у граду али провешћу и 20 дана на Копанику па ће ми поред панцерица за скије бити потребне добре ципеле које неће пропуштати снег и воду. пани, какве су те? Дуго трају?

  12. ma ove moje su lepse :)
    edit: te mi nekako za decu :) mada, ne znam kolko ti imas godina...

  13. imao sam ja Alpina cipele, bacio ih kad me bilo sramota da ih više nosim jer nisam uspeo da ih uništim...

    Ja ih imam još, omanjale mi samo. Skupe bile ko Svetog Petra kajgana, ali su služile. Za divno čudo, kupio Adidas, isto platio dosta, ali ni ogrebotinu nemaju, p p p, da ih ne ureknem, treća godina sad. Nemoj se cimaš, ako naletiš i na neke Adidas, slobodno kupi.

  14. Ок, па ја више волим ове ружне него канађанке, мислим да су ове издржљивије а то ми је важно. Четврти сам гимназије, што се година тиче... Ако налетим купићу адидас, видео сам по нету неке што ми се свиђају. Значи Алпина добра?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.