Podijeli sa Vukajlijašima

1. samo mi se cini da joj se celo pocelo odvajati

2. Komad, kada ti dosade ova djeca sa sajta što te muvaju... javi se, možemo i nježni uz muziku da budemo.

3. Nekad mi se čini da je ovdje isključivo dječurlija... :)

hmmmmm trebalo bi da u profilu stoji godište...... (ne baš kao kod mene, ali slično) :))

4. Hoćete li da vam sviram na tamburici ili violončelu, ne daj Bože na kontrabasu?

5. Ja sam stariji od Vas.

6. Onda nema potrebe za persiranjem :D

7. šta je ovo sunce ti jebem u pičku? oću dobiti ban što sam odgledo ovo?

8. Onda nema potrebe za persiranjem :D

Nisam ni persirao u prvom postu ali sam u odgovoru osjetio nepovjerenje. I to je u redu, potrebno je više upoznavanja.

9. Zajebalo naš svinjokolj(posjek).

10. Ako je neko pažljivo gledao slike nema potrebe za povraćanjem i zgražavanjem. Ovi ljudi diseciraju ovog čoveka zbog sahrane a ne da bi ga pojeli. Zar zaista mislite da bi kosti bile onako pažljivo preparirane da su hteli da ga hasaju ?

:)

So, chill out, no canibalism out there ...

11. ja se nisam ni zgadio na to što ga jedu, nego baš na te slike seciranja...a da su ga i pojeli bilo bi mi svejedno...
    al dobro bar je crnac u pitanju

12. edit: a što ga toliko kasape zbog sahrane? bukvalno su ga izmleli celog

13. Nisu ga izmleli. To se zove maceracija - odvajanje mesa od kostiju. Ne mogu biti siguran, ali pretpostavljam da se radi o tome da je Tajland ostrvska, a mnogoljudna zemlja i da imaju problem sa mestima za sahranjivanje ljudi.

14. Ajd što ga seckaju al što ga kuvaju? Aj to mi reci.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.