Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Razumeo sam mozda 80% govora. Zanimljiv je.
aaaaaaa
Nisam ni iscitao oba teksta. lolo
Nek se teraju u kurac.
ček, sad je 50?!
tako Blic kaze.
.....................
Štabi, Vidro, oš upisat godinu?
ako dam sve što sam planirala, imaću 144
pa odoh da se objesim lagano
144?
mhm, uslov za četvrtu, 48+48+48
nisam znao to. Ja tek drugu upisujem.
Na kom si ti faksu?
Na faksu na kom nećeš jebati.
Brate...
де живиш папет, то ти је збирно уписивање и постоји свуда.. мош на два начина дупишеш следећу дину, са остварених 37 (самоф.) ил 48 (буџ.) у текућој години или збирно, сабирањем бодова свих положених испита током студија
хахахаха другар шта ради реко сам му да принтсринује :Д
http://www.dodaj.rs/f/16/cQ/1RJwQNSJ/peki2.jpg
http://www.dodaj.rs/f/2M/a4/OR2wZOR/peki1.jpg
Jebiga Somi, tek sam ruki :)
Na FTN je do sada moglo sa 42 da dobijes bodove koji ti fale do 48, ali si morao da ih opravdas u Januarskom roku. Tako sto ces poloziti taj predmet od kojeg si pozajmio...
код нас на правном то није могла, ал си зато могао да упишеш ревизијом годину у јануару ако остварш услов, тј. оно што ниси могао у октобру :Д иако ниси имао зимски семестар, све ти се рачуна као да си одрадио, вежбе, предавања итд...
па кад вам је београдски правни курчина, крагујевачки јебе. нема код нас циле миле. или имаш 37, ил' једи говна. или 48. сад 50. а ја ако дам ова два која имам у плану имам 49. јебем им сто мајки, тачно ћу да чекам коначну одлуку па да одустанем од једног, што да једем говна џабе.
чека бре, јел 50 бодова за џетбу важи за коју годину????
ako ne promene zakon, vazi za sve.
Ово што кае Радмило! Сине, на пола предмета људи не могу да скупе бодове да изађу на испит, а ови по бегеу играју јамб "узећу сад буџет, а управно најављујем за јануар".
правни јебе престижом у паре!!1