Podijeli sa Vukajlijašima

1. Moja sestra želi da podeli nešto sa vama:)

tiljna kristina sara

(naučila je (gotovo) da iskuca svoje ime i ime svojih drugarica iz predškolskog:)

Ово је супер. Пољуби је једном и за чика Ајакса.

2. Moja sestra želi da podeli nešto sa vama:)

tiljna kristina sara

(naučila je (gotovo) da iskuca svoje ime i ime svojih drugarica iz predškolskog:)

Кол'ко има година то мало?
    Ела, навикни је на зло, па нека се помами на вукајлију, да остане болесна за вазда :)

3. Ајд не причај глупости. Да дете остане болесно за вазда. Спавај човече.

4. Ajakse, vidi se da si danas baš raspoložen, nasmejao si me više puta, ne znam što :))

5. Пољуби је једном и за чика Ајакса.

:)

Кол'ко има година то мало?

Šest:) zna i latinicu i ćirilicu:)))

edit:gotovo da zna

6. Апропо бутинине сестрице хтео сам да окачим принт са Ујка Симиним синчићем, али не могу да га нађем. Каже Сима на чету да му мали синчић хоће да куца нешто нама као и ми га наговарамо да га пусти. Онда дете ваљда почне да куца нешто типа "пфпаифјап", "пифапфј", "јфлајфафпфпасф" нама а ми му псујемо маму неписмену. ололо

7. а ми му псујемо маму неписмену. ололо

phahahah, što ste zlobni ljudi:D

8. Moja sestra želi da podeli nešto sa vama:)

tiljna kristina sara

awwww

9. Printskrin pobedijo.

10. Samo su se šalili. Ne vidim razlog za hapšenje. To je Amerika, glupa k'o peršun, dizvineš.

11. http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=578895

Koje je govno ovaj Djilas.

Bilo bi divno da se organizuje nekakva protestna vožnja gde niko neće kupovati karte, čisto da se pokaže ovim govnarima koji je jebeni bezobrazluk i mahinacija šišanje građanja za paprenu vožnju za ovaj standard, i to pretrpanim, višedecenijskim autobusima. Isplati mi se više da uzmem jebeni taksi za tri stanice kojim se vozim nego da kupim kartu u busu.

I ovaj prvi komentar, ako je tačan, samo dalje pokazuje da sve te pare koje od tuđih miliona Djilas ulaže u marketing svoga lika i dela, ne pali. Nisu svi moroni.

12. Gde su dzeparoši u busu kad su najpotrebniji

13. Plus, ovaj mafijaš ima najveći ugled medju "Beogradžanima", po anketama. Jebemmumater, ljudi, gde vam je mozak?

14. Šta imate protiv Đilasa dečko?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.