Podijeli sa Vukajlijašima

1. http://vukajlija.com/zabava/posteri/658492#comment_2781544
    ladno lik sam sebe plagira i dva skoro identična postera u odabranima
    neveruem

2. www.ekrem.rs

šifra: 4I7yKx

Ne znam da li će da radi, ali ako radi, uživajte :D

3. Ja izdrko evo saće treći put...

4. Pade mi na pamet sad sad kad sam video ovu ribu što jebe Ekrem pa da vi rečem.
    Davno beše, otišao ja na more sa društvom, nas 5 odavde, ortak nam predobar iz Bg-a koji ima neki smeštaj dole svoj sa privatnom plažom. Fazon ograđeno ne vidi te niko kad trčiš go da ti lupa kurac o butine. I sad. Dan posle nas treba da dođu neke 3 devojke, iz Bg-a opet njih 2 devojke od ovog lika iz Bg-a isto a jedna od ovog odavde. Zamršeno i nije bitno. I sad ostajalo se dole Boga oca, imali svi po malo jebačkog staža već i žvake i sve i sad zgotivimo se sa nekim Hrvaticama. Oće one da dođu kod nas. Njih 3 i neki njihov brat. Ja kapiram da bratu tom grunemo ovu jednu iz Bga koja je skrndelj realno al dobijamo 3 Hrvatice za to plus što jedna ima silikone. Pogađate, ja pajser merkao tu. Nisam imao dodira sa tim do sada i oću ja da vidim to šta kako. Uletimo u spiku podelili se po parovima svi uredno za 2 sata, svaka rupa našla svoju zakrpu i deluje se sada. Baš se zbližili, trajalo to nekih 10 dana svakodnevno i razbeže se svi po nekim ladovinama i da se jebu ja i ona ostali da se sunčamo na plaži. Nigde nikoga. Barim ja nju da ja pipnem to kao nisam nikad ovo ono što je i istina. Pristane ona, skinem joj ja gornji deo kupaćeg sise prelepe jebeno, sašio ih neki baja po meri. I sad krećem ja rukom, braćo, kad sam pipnuo umalo se šlogirao nisam. Sise na plus 40 stepeni koliko je bilo imaju 5 stepeni brat bratu. Ledene jebene ko da je veštica. Kapirate, Hladan ko veštičije sise ili taštin pogled. Ja zatečen, ukočio se. Nisam mogao minut ja mislim da se opasuljim i skapiram šta me snašlo. Ko da su ledom punjene.
    NARAVUČENIJE. BEŠTE OD SILIKONA KOLIKO GOD LEPI BILI NA IZGLED.

5. ja sam jebo ribu sa silikonima, prirodne su sto puta bolje :D

BOHOR NE LAŽE

6. e moj bohore....ako je tebi 10 dana trebalo da je zbaris da ti da da pipnes sise, i nisi neki jebac....pezos bi silovo vec prvo vece

7. Meso stvarno super sajt

8. Boli me kurac. :)

9. Solidno jebe taj klip.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.