Podijeli sa Vukajlijašima

1. Carl Cox
    Ok, pregradni zid moguce da je takav, "kao da je od kartona", to sam i rekao gore. To su gipsani zidovi, umesto opekarskih. Kao sto sam isto rekao gore, gipsani pregradni zidovi se triput brze rade, a njima je vreme najbitniji faktor.

"Kartonski" zid kao pregradni je itekako dobra, jeftina, brza i učinkovita varijanta svugdje u svijetu gdje ima potrebe za pregradnim zidom.

S tim da pregradni zid mora da se uradi kako treba, od dobrih i kvalitetnih profila i kvalitetnih gipsanih ploča. Sonicboard knauf ploča ima fantastičnu zvučnu izolaciju, a tehnologija ploča ide toliko daleko da imaš safeboard ploče sa zaštitom od zračenja, jebene RO kabinete naprave od rigips ploča za 6 sati.
    A ja ne znam od kakvih govana je morao biti napravljen taj zid gdje se ne smije nakačiti televizor, na najobičniju ploču 12mm, najjeftiniju na tržištu, kada lupaš šaraf po 25 cm na normalan profil, jedna hartmut tipla mora nositi MINIMUM 35 kila. Znači ne pričam o nekom građevinarskom uber-standardu već o sam-svoj-majstor verziji, kad ga ti uzmeš i sklepaš da pregradiš podrum. Dvije hartmut tiple nose bez problema kuhinjski element pun čaša i tanjira, nisam jednom pregrađivao u svojoj kući nešto rigipsom.

2. Sjajni klipovi che za 11. dimenzija, baš su mi otvorili oči kad sam ih prvi put gledao pre par godina

3. sve vise sam siguran da je sve ovo informacija, tj gikovski receno simulacija :)

4. doduse, ova objasnjenja su malo bulsit.

prvo kao iz centra tebe onda iz centra velikog praska kao neceg, pa onda stao, kao to je to. moze da se nastavi, svi big bengovi sa svim lalala, pa onda svi svi big bengovi itd :)

5. Ma nije bre, sve je kul i opušteno, ne brinite se ništa.

6. Dobro celte, sami kažu da do desete može da se objasni teorijom, ovo dalje je grudvanje.

7. al kapiras sta hocu da kazem, prvo je krenuo od tebe, kao 4. je tvoje 3D postojanje kroz vreme. ok. 5. je sve moguce varijante tvog postojanja kroz vreme. ok i to. 6. svemir (ok, eskaliralo odjednom). 7 postojanje svemira kroz vreme blabla...

isto moze da se kaze,
    4. chevu kroz vreme. 5. sve moguce varijane chevua kroz vreme. 6. chevu i celt kroz vreme 7. sve moguce varijante chevua i celta kroz vreme itd... :)
    sto oma big beng

8. Pa jebi ga, eskalira uvek brzo kada ideš u sledeću dimenziju. Pogledaj radikalnu promenu iz nulte u prvu. Meni je ustvari tačka zu najistripovanija, na njoj se sve zasniva a teško ako ikako se definiše.

9. hahah kakva dekeca prozivka iz kojeg vremena je bombas ovaj

Nije nužno prozivka, nismo nas dvojica stvarno imali nekog kontakta, ne bih ni ja imao nikakvo mišljenje o njemu da nisam naletio na one neke postove koji govore za sebe

10. krupovrbaski zmaj
    iran hahahahaha

Iran, bajo moj. Nimalo smešna država, veruj mi. Bio u Teheranu pre par godina poslom, pre nego što su im opet uveli sankcije. Srušilo mi sve CNN indukovane predrasude o Iranu. Čisto da obavestim, nuklearni program nema nikakve veze sa sankcijama. Jedan od razloga, primera radi, je što Rusija valja dobar deo svojih plemenitih metala preko Irana. Između ostalog zato Putin i ne da na Iran.

11. Ma ne to.
    Nego iran kao izvor maslaca, a njima vecina stocnog fonda ovce i koze.

12. tiplovi tiplovi tiplovi tiplovi tiplovi tiplovi tiplovi tiplovi

13. Naleteh na neki post tipa draga saveta na fejsbuku, uglavnom lik ima problema sa djevojkom, i nju njene drugarice savjetuju sta da radi i pune joj glavu glupostima i to im upropastava vezu i bla bla

Mene zanima da li ste nekad culi za slucaj gdje su zenine drugarice istoj dale dobar savjet? Ikada? Igde? Bukvalno savrsenih 100% slucajeva koje znam gde su se drugarice mjesale, uvijek su sjebale sve. Treba ustavom zabraniti zenama da se konsultuju sa drugaricama u vezi svog ljubavnog zivota, odmah bi bilo vise brakova, veza, natalitet bi skocio itd.

14. ovo neka verzija blic zene,ali muska verzija.blic zena za muskarce.

15. imao bih mnogo da kazem na temu musko zenskih odnosa, al necu jer ce nekima to udariti direktno na zivac jer ne mogu da podnesu da nisu imali tokom citavog zivota nikakvog kontakta sa zenama i znaju o njima samo putem tako neke svoje maste, pa ih onda jako nervira kad neko drugi stvarno poznaje materiju.
    Tako da cutacu.
    Btw u srbiji vlada prikriveni matrijarhat, te price o macho balkancima su sranje, zene su glavne...koliko ima maminih sinova gde majke vode kole, bukvalno po nekim mojim istrazivanjima oko 72% muskaraca su mamini sincici, i u mnogo svera generalno devojke su te, tj zene, koje kolo vode...
    muskarce jedino vadi to sto su fizicki jaci, inace bi bili otprilike kao psi kucni ljubimci....pa bi ako si prezgodan i lep neka te drzala kao nekog lepog dobermana, a ako si vukajlijas prosecnog izgleda ili neki ruzni smrdljivko, ne brini ima nade i za tebe jer ima gomila riba koje se loze da usvajaju ruzne buvare sa ulice koje niko nece....samo eto fizicki smo jaci pa nmg bas na taj nivo da nas dovedu

16. Pezos:

imao bih mnogo da kazem na temu musko zenskih odnosa, al necu

Takodje pezos:

imao bih mnogo da kazem na temu musko zenskih odnosa, al necu jer ce nekima to udariti direktno na zivac jer ne mogu da podnesu da nisu imali tokom citavog zivota nikakvog kontakta sa zenama i znaju o njima samo putem tako neke svoje maste, pa ih onda jako nervira kad neko drugi stvarno poznaje materiju.
    Tako da cutacu.
    Btw u srbiji vlada prikriveni matrijarhat, te price o macho balkancima su sranje, zene su glavne...koliko ima maminih sinova gde majke vode kole, bukvalno po nekim mojim istrazivanjima oko 72% muskaraca su mamini sincici, i u mnogo svera generalno devojke su te, tj zene, koje kolo vode...
    muskarce jedino vadi to sto su fizicki jaci, inace bi bili otprilike kao psi kucni ljubimci....pa bi ako si prezgodan i lep neka te drzala kao nekog lepog dobermana, a ako si vukajlijas prosecnog izgleda ili neki ruzni smrdljivko, ne brini ima nade i za tebe jer ima gomila riba koje se loze da usvajaju ruzne buvare sa ulice koje niko nece....samo eto fizicki smo jaci pa nmg bas na taj nivo da nas dovedu

17. Nesarkasticno bih volio da Pezos napise knjigu, napravi blog ili YT kanal gde ce pricati samo o musko zenskim odnosima, u moru feminaci pizdarija tacno je potrebno nesto takvo

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.