Podijeli sa Vukajlijašima

1. https://i.gyazo.com/ae861441893acfcd7f2e684f9401ffcf.png
    to su gospoda sapcani grobari, avangarda i protivnici bilo kakve musavosti

2. Zelenović platio 7000 cigana zejtinom i sad su oni avant-garde, videćemo dogodine kad donese brašno sns šta će biti

3. Podsetnik sa kakvim glavicama se ovde ponekad raspravljamo

4. juce sam video pagonisa, ulazio u glavnu postu

5. Zelenović platio 7000 cigana zejtinom i sad su oni avant-garde, videćemo dogodine kad donese brašno sns šta će biti

jeste, samo se Zelenović setio, drugi gradovi u Srbiji nisu mogli da daju, beži bre

6. jel pisao neko na sajtu negde o bori drljaci koliko je ogavan, prica mi techa kako je bio na nekoj proslavi gde je pevao bora drljaca i bilo pecenje neko, i kad su svi ljudi zavrsili s jelom bora drljaca isao redom i jeo s tanjira ako je nekome ostalo da nije pojeo

7. ne mogu da nadjem onu temu za pitanja a posto znam da ovaj sajt posecuje dosta doktora moram da pitam nesto vezano za medicinu.hranu i vodu unosimo kroz usta i sve to zavrsava u stomaku, kako onda da hrana izlazi na jedan otvor a tecnost na drugi?da li se to u stomaku da kazem sortira ili mozda tecnost ide pravo u besiku a samo hrana u stomak ako je tako onda sta sprecava hranu da zavrsi u besici

8. Hi labo!

Kao doktor sa više od 6 godina iskustva odgovoriću ti.

To je upravo tako kao što si opisao. Sva tečnost ide direktno u bešiku iz usta preko takozvanog canalis orovesicalis. Ali se nekad u ustima oboji tipa od cvekle pa zato je mokraća crvenkasta nekad haha što je meni lično presimpatična pojava ;)

A što se hrane tiče tu je sve jasno, Krebsovim ciklusom se pretvara u govno.

Nadam se da sam bio od pomoći.

9. Sve zavisi od nivoa pirogrozdjane kiseline u krvi.

10. fascinantno.hvala na odgovoru

11. Срећно Бадње вече

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.