Podijeli sa Vukajlijašima

1. Moram prestati da čitam vesti, jebeno mi pozli kad vidim ovako nešto.

2. ako si u soku,zgutaj pola flaje rakije.

3. A izvali komentar od ovog lika sto mu kace ime.na oglasnu tablu za neki dug hahahahahaha kocenje jebeno

4. hahahah.legenda
    kacili i moje ime,nisu nasli nikog gajbi.keva mislila da sam ubio nekog,a ono fora da sam promenio biracko mesto.

5. Jadan narod.... :-((((

6. http://www.kurir.rs/crna-hronika/citaoci-kurira-javljaju-sta-je-s-ovom-devojkom-na-fejsbuku-njoj-treba-pomoc-clanak-1988671
    Hahaha, kad ne umreh sad. Dok sam čitao tekst, celo vreme sam imao trip da ga je pisao izijem flips.

7. video bojana tomovica

Baš on nije tipa iz Kaća? Kakve on veze ima sa Crnom Gorom osim što je utripovao da je Crnogorac? xD

8. Rođen u Somboru, odrastao u Kuršumliji - crnogorčina!

9. uh stonsi mu nisu do kolena

10. Ulica Filipa Filipovića u Doboju asfaltirana je prethodne nedelje iako predizborna kampanja u ovom gradu još nije počela, javljaju naši dopisnici.

Nadležne službe u lokalnoj vlasti priznaju grešku i pravdaju se činjenicom da je do zabune došlo posle najave premijera o raspisivanju izbora na svim nivoima.

– Jedan od gradskih čelnika je čuo premijera kako najavljuje izbore i shvatio da su oni već raspisani. U skladu sa svojim ovlašćenjima dao je nalog za asfaltiranje ulice Filipa Filipovića – objašnjava naš izvor iz dobojske vlasti.

– Ta ulica se inače, iz različitih razloga, često prekopava pa pojava radnika i priprema terena nikoga nisu iznenadili. Tek kad je krenulo nasipanje asfalta zbunjeni građani su alarmirali nadležne službe. Čim smo uočili grešku obustavili smo sve radove i tako sprečili teže posledice – rekao je on i istakao ulogu građana i njihovu pravovremenu reakciju zahvaljujući kojoj su sačuvane zalihe asfalta koje će gradskim vlastima biti neophodne za predizbornu kampanju.

U gradu na tromeđi tri rijeke se nadaju da će vlada imati razumevanja za ovaj nesrećni slučaj i refundirati im sredstva potrošena na asfaltiranje kako bi predizbornu kampanju dočekali potpuno spremni. Protiv odgovornih lica je već pokrenut disciplinski postupak, a stanovnicima Doboja su date čvrste garancije da se ovakva greška neće ponoviti.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.