Podijeli sa Vukajlijašima

1. Izašao članak u blicu o devojci iz kruševca i njenoj priči od pre 30ak godina.
    evo malo više o toj priči, pokušajte da pogodite koji deo u blicu nije spomenut
    Милица Костић је била девојка која је, једина од четворо деце својих родитеља, отишла из свог села у средњу школу у Крушевац.
    Била је на четвртој години када ју је, на превару, непознат момак одвео до стана на 11. спрату једне зграде, такозване Рубинове куле, наводно да би позвала његову девојку. Момак је био један од петорице насилника који су планирали да изврше групно силовање над њом.
    Будући да је пружала грчевит отпор који насилници нису успели да сломе ни претњама, ни батинама ни виком, изашли су из собе у којој су је држали да би видели шта ће да раде са њом. Искористивши моменат када су је оставили саму, Милица је искочила кроз прозор, са 11. спрата.
    Недуго потом преминула је од повреда, оставивши сачувану част на понос својој породици. Читав град се дигао на ноге, а насилници су једва избегли линч. То се десило 1974. године.
    Након тога, према речима становника тог краја, сваке године у време Миличиног страдања у пределу 11. спрата зграду је облетало јато белих голубова.
    Здравко Чолић је своју песму "Она спава" посветио Милици.
    2008. године је Рубинова кула имала пожар баш на 11. спрату.
    Ове године је СО Крушевац одбила да једну од улица именује по Милици Костић. Један од одборника који је гласао против ове одлуке је припадао групи насилника због којих је Милица страдала, и због тога је робијао десетак година. Представник је Српске напредне странке.

2. Шта, није споменуто да је тај лик неки Гашићев род можда? пошто је он из Крушевца.
    И гдје тај чланак у блицу, ја видим само у Васељенској и Србијаданас кад сам гуглао

3. otvori blic sajt brt onih prvih 5 vesti što se vrti jedna od tih je

4. никад хакер од мене. него реци шта нису споменули

едит: Читао сам ово у блицу малоприје, него сам тражио идентичан текст па зато реко да нисам нашао. контам сад шта си хтио рећи, ово за СНС одборника нису споменули у блицу а јесу на другим сајтовима

5. gledam criminal minds, i ovako su ameri predstavili porodicu rumunskih cigana, lol, kakve zablude
    http://i.imgur.com/86YEfMa.png

6. DŽASTIN LOLBER PROPO

7. Mene Ameri napadose da sam rasista kada sam im pricao kako ovi nasi Cigani organizovano prose, kradu kablove i sahtove, ugovaraju brakove za pare i prodaju decu u inostranstvo. Nije pomagalo ni sto sam im preporucio da gledaju Kustin "Dom za vesanje" kao referencu kada su vec suvise retardirani da citaju ozbiljne cinjenice.

Ameri su jebeno retardirana nacija, kolektivno zaglupljeni. Mislim na belce, srednju klasu.

Rednekovi su jebeni carevi. Ko nasi domacini, taj fazon.

8. Маркo
    ide mi voda na usta gayimudo

Ako ces da platis postarinu, poslacu ti 2 komada, zaljuti petkila ajvara ko ja

9. "danas u gradskom prevozu"

jutros se vozim u gradskom prevozu i sad nije guzva ali neke dve po mojoj slobodnoj proceni apsolventkinje nekog fakulteta pricaju malo glasnije i ja sad sve cujem. Imam slusalicu jednu i usima ali sam zaustavio muziku i slusam sta pricaju. Negde su iz unutrasnjosti ova jedna treba da ide da pokupi nesto na autobuskoj stanici, da podigne neki kredit za dom itd. I stigose do teme sta su sanjale i ova jedna kaze da je sanjala da je bila kod decka i da su se njegovi nesto naljutili na nju.

10. "danas u gradskom prevozu"

juce ujutru se vozim u gradskom prevozu i sad nije neka guzva ali neke tri po mojoj slobodnoj proceni druga treca godina neke vise skole pricaju malo glasnije i svi sve cuju. Imam slusalice u usima ali slusam youtube pa kad se zavrsila pesma cuo sam sta pricaju. Negde su iz unutrasnjsti i ova jedna se hvali kako su kod nje "na faksu" skupi neki seminarski radovi itd. I stigose do teme o (drugim) dimenzijama i ova jedna kaze da joj nece biti nikad jasno "četvrta dimenzija", ili "n-ta dimenzija" (to je dobacila druga, kaže čula je da ima) i da joj je neshvatljivo tako nesto sto nije opipljivo sto ne moze da vidi u prirodi. Ujedno je imala jedno kilo ipo ikona, crkvenih narukvica i sl. samo joj jos marama falila, pa se zapitah kako onda veruje u Boga, pretpostavljam da ga nije opipala. Na nju se nisu ljutili, klimali su apruvovajući.

11. dyonisio ovo je istinita prica sto sam napisao u postu iznad tvog

12. "danas u gradskom prevozu"
    https://shogofawafa.files.wordpress.com/2015/08/tumblr_nrcqe7kult1tqtfrjo1_1280.gif
    juce ujutru se vozim u gradskom prevozu i sad nije neka guzva ali neke tri po mojoj slobodnoj proceni druga treca godina neke vise skole pricaju malo glasnije i svi sve cuju. Imam slusalice u usima ali slusam youtube pa kad se zavrsila pesma cuo sam sta pricaju. Negde su iz unutrasnjsti i ova jedna se hvali kako su kod nje "na faksu" skupi neki seminarski radovi itd. I stigose do teme o (drugim) dimenzijama i ova jedna kaze da joj nece biti nikad jasno "četvrta dimenzija", ili "n-ta dimenzija" (to je dobacila druga, kaže čula je da ima) i da joj je neshvatljivo tako nesto sto nije opipljivo sto ne moze da vidi u prirodi. Ujedno je imala jedno kilo ipo ikona, crkvenih narukvica i sl. samo joj jos marama falila, pa se zapitah kako onda veruje u Boga, pretpostavljam da ga nije opipala. Na nju se nisu ljutili, klimali su apruvovajući.

13. dyonisio ovo je istinita prica sto sam napisao u postu iznad tvog

ISTINITA JE I MOJA. BEZEZANJA.

14. KO ima najkraci frenulum na vukajliji KO??? :D

15. AV ima najmanji frenulum, uživo i na vukajliji.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.