Podijeli sa Vukajlijašima

1. http://superzena.b92.net/iz-muskog-ugla.php?yyyy=2015&mm=11&nav_id=1061332

КВЕСТ! ПРОНАЂИ ФЕНДЕРОВ КОМЕНТАР МЕЂУ 300+ ДРУГИХ! ПРИДРУЖИ СЕ ПРАВОЈ ДЕТЕКТИВСКОЈ ПРИЧИ! ИГРА ПОЧИЊЕ. ФИНАЛНА ПОТЕРА.

2. dobar zajeb mada mi se ne da čitati toliko šita.

3. Ни мени брт, спрдам се само, ко ће листати триста коментара оних који се представљају као да јебу и оних који се поистовећују са овим дечачићем.
    У ствари знам ко ће... фендер!
    Само кад плане па им изређа тамо и како имају више лајкова од њега, и како га то повређује иако он качи бодлера, а оне цвију, и какве су курветине те из ђуприје/параћина, и шта и како, јако бих волео да прочитам тај коментар.

4. giba, mikin brat, pobedio u velikom bratu

5. http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/republika_srpska/aktuelno.655.html:576209-Sipovo-bi-Noleta-za-promotera

Nolo postaje bosoonac. I moj sugrađanin. Moj i Zmajev.
    Kakva je dileja ovaj naš načelnik...

6. Јбг кад није Србин, можда га ваши натерају да плати порез макар.

7. Neki skečer sa Dnevnjaka na fejsu pita zajedničku prijateljicu : a pratiš li Dnevnjak?
    Nisu zar toliko jadni da navatavaju ljude na fejzbuku da ih prate, ccc

8. Liberale treba tući ko volove u kupusu, dok ne prestanu da se vredjaju na svaku senku.

9. опет нинка на у92

10. Pokušavam da shvatim žajka sad... Seo ispred televizora, video ninku, hteo da iskopira foru od pre 3 godine "ninka istok ninka zapad", gledao ovaj nazovi kviz sa telefonom u rukama kako bi dočekao da se ninka okrene na drugu stranu, i na kraju uslikao ninku okrenutog na istok i na neki jugoistok, šta li, kako ga neko ne bi pretekao s forom. Bravo Žajk, odličan vic, hahah!

11. pushi ku*ac
    nemoj da lupaš
    Ninku sam gledao, jer je ljudina i iz istog je mesta kao moja keva.
    A to zapad i istok sam bezveze onako napisao
    Zhajk ume - Zhajk zna

EDIT: Telefon nemam već 6 godina, a slikao sam sa... znate vi već sa čim, mladi gospodine.

12. A sta mi se desilo.. Dodje mladji burazer jebem ga kolko godina ima oko 10 cenim i sad sta cemo nemam tastaturu da igramo head soccer pa ajde na youtube neke fail kompilacije ili sta znam sta ga zanima... I ja posto moram da kucam na onlajn tastaturi pa da kopiram u pretrazivac kucam youtube kad on iz topa kaze redtube i gleda me sa osmehom kao na ovom smajliju :D a i meni usna ode u stranu a on meni sa onim kezom kao hahah a znas sta je, ja se pravim lud i to prelose kao ne znam, tek ce on jesi gledao klipove tamo nekad ja kratko ne i skrenem temu nekako, morao sam da mu pustim baladu disidentu posle :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.