Podijeli sa Vukajlijašima

1. Arm daj mi link onaj sa twitera ovde

2. Iz njegovog kómentara

3. Hvala lepi moj.
    Daj neko objašnjenje jbg

4. Сигуран сам да је Чуле37 на неки начин умешан у ово или бар да ће нам објаснити о чему се ради.

5. Верујем да ће и Грањка или Ајероплан знати да нам кажу нешто о овоме, ако се Чуле не јави.

6. deky_aod

Структура ове организације је пирамидална. Од 1. па до 33. степена моћи, масони могу бити сви, Јевреји и гоје (нејевреји). Потом 34-66. ниво могу достићи само Јевреји, док су нивои 67-99. само за левитски Јевреји. После тога иду 22 јерофанта-окултна свештеника. По неким изворима, на врху стоји свевидеће око Луцифера, Сотоне.

Sve ti nejebem sta postade od sindikata radnika na bausteli u Njemackoj!!!

7. Daj neko objašnjenje jbg

Krim; Ukrajinski pasoši. Logično, više tamo kurcu ne važe, tj. rusofili ih ceremonijalno bacaju, tj. vade ruske logično.

Nešto poput razoružanja naroda posle rata.

8. Није и неће ништа почети.

9. http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/608568/Sta-vam-JOSH-treba-za-dobru-zurku

ово је на "насловној" онлајн страни наших најчитанијих новина. е јес' ми драго што их не читам ево ГОДИНУ ДАНА НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ, серем им се у новине, забава забава, женске полне пичке и сисе, по која политика, НЕВЕРОВАТНЕ вести о ПОТРЕСНОЈ исповести новака ђоковића о првом кућном љубимцу и искрено признање да НИЈЕ РОБОТ и да иде на одмор НА ГОЧ (ФОТО).

10. Jesi li gledao poslednju epizodu South Parka? Tamo su ti objasnjene sve te "novine".

11. Како се праве микропроцесори:

https://www.youtube.com/watch?v=qm67wbB5GmI

12. Kao mali, imao sam običaj da skinem majicu kada kakim jer me obuzme nelagoda i sve mislim da ću umazati donji deo majice. Takođe sam ponekad piškio sedeći. Budibogsnama.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.