Jadovo sam se ali i nije za jadovanja, čak je i komično
dakle, jebeni pas skitalica mi zgrabio kesu sa smokijem, čipsem i ostalim kurcima i utekao. Ja i jaran nismo mogli da vjerujemo. Valjali se pola sata.
Ladno je preskočio živu ogradu u parku i otišao negde u pičku materinu. Koji mu je kurac bio ne znam... Bar nam pive nije ukrao hahahaha
mater mu prosjačku
Да ли сте знали да је у САД 79% мушкараца обрезано?
То је огроман проценат, а ја то до данас појма нисам имао.
А у 2003. години, 55,9% мушких беба је такође обрезано, тако да, проценат се смањује, али и даље је врло висок.
Ја сам мислио да се само Јевреји и Муслимани обрезују, нисам појма имао да је то толико распрострањено у САД.
Такође, слична ситуација је и у Канади и Аустралији, иако не баш у толикој мјери као у САД.
У Европи, с друге стране, обрезивање је јако ријетка појава.
Код њих кад уђеш у лифт, мораш да се окренеш ка вратима и у суштини да буљиш у врата док се вожња не заврши. Окретање ка другим људима и гледање у њих је тотални табу, а и сваку причу и комуникацију треба свести на минимум.
Још једна невјероватна ствар. До 1945. обрезивање је у Јужној Кореји билo потпуно непозната појава. Једноставно тога није било. Међутим, угледањем на америчке војнике Јужнокореанци су почели масовно да се обрезују. Тако да је 2001. године, 78% јужнокорејских двадесетогодишњака било обрезано.
Maturska, braćalei, maturska na panou...
ахахахаха, али брате, па зашто. па боље да га нема или да је дао неку фотку па да је мало обраде.
Јеботе! :)
И Робен је исти такав. Прекријеш пола фаце руком и делује скороз океј. :)
Jadovo sam se ali i nije za jadovanja, čak je i komično
dakle, jebeni pas skitalica mi zgrabio kesu sa smokijem, čipsem i ostalim kurcima i utekao. Ja i jaran nismo mogli da vjerujemo. Valjali se pola sata.
Ladno je preskočio živu ogradu u parku i otišao negde u pičku materinu. Koji mu je kurac bio ne znam... Bar nam pive nije ukrao hahahaha
mater mu prosjačku
http://swetokonas.tumblr.com/
Гледао сам ово пре који месец, до јаја је.
аххахахахаахха генијално, ко је ово?
Spominje nekog Amfija, ne bi me čudilo da je Amfibolije u pitanju.
Сумњан да је толико залудан.
StefanKostić
http://swetokonas.tumblr.com/
Hahahaha...Odlicno. Odlicno.
Да ли сте знали да је у САД 79% мушкараца обрезано?
То је огроман проценат, а ја то до данас појма нисам имао.
А у 2003. години, 55,9% мушких беба је такође обрезано, тако да, проценат се смањује, али и даље је врло висок.
Ја сам мислио да се само Јевреји и Муслимани обрезују, нисам појма имао да је то толико распрострањено у САД.
Такође, слична ситуација је и у Канади и Аустралији, иако не баш у толикој мјери као у САД.
У Европи, с друге стране, обрезивање је јако ријетка појава.
Код њих кад уђеш у лифт, мораш да се окренеш ка вратима и у суштини да буљиш у врата док се вожња не заврши. Окретање ка другим људима и гледање у њих је тотални табу, а и сваку причу и комуникацију треба свести на минимум.
Још једна невјероватна ствар. До 1945. обрезивање је у Јужној Кореји билo потпуно непозната појава. Једноставно тога није било. Међутим, угледањем на америчке војнике Јужнокореанци су почели масовно да се обрезују. Тако да је 2001. године, 78% јужнокорејских двадесетогодишњака било обрезано.
Отвори тему о обрезивању.
Ja sam obrezan, imaces info iz prve ruke lololo
http://alenashishkova.tumblr.com/
najlepša devojka. fakat.
Nije, ima boljih.
http://www.liveleak.com/view?i=f54_1337075813#2LoCBbU2EKuRiOYC.01
Да се човјек замисли.
И музика је врх уклопљена. Само да има неки тајм бар, али добро.
ДА копирам, да не остане задњи пост на страни, мислим да је занимљиво.
И ја сам помислио да би било добро то за вријеме, ја баш и не баратам најбоље са датумима...
Кева грешком пустила климу да греје јеботе.