Podijeli sa Vukajlijašima

1. U ukrštenici mi stajao pojam 'Stari naziv NIN-a', četiri slova. Upisao sam 'Amir'.

2. хахахахахахахаха

3. HAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHA

4. ahahahahahahahahahahaha, što mi noći nemaju svanućaaaa!!!

5. Idem na internet, Peščanik tačka net
    Da vidim šta kaže čika Teofil
    Moram da znam kako da danas razmišljam
    Kako da uvek budem urban i in

a i cisto da znas da kornjace imaju 3 prsta.i celavi su.srbi fasisti!

6. Мислим да аутор текста хоће да каже да Срби немају појма о пореклу 3 прста, а не да су фашисти. Дајте неку скрипту да могу да хајдујем постове ових људи којима мишљење кроји Београдски синдикат и као аргументе користе идиотске стихове бсоидних група.

Ја сам пар пута прочитао да је то Вук Драшковић фурао током демонстрација и да је тада постало широко распрострањено... Ако је тачно, живо ме занима како му је пало на памет. Мада, што рече Јанпи негде, народ је то баш прихватио некако спонтано, за разлику од овог усиљеног спојеног држања што се сад форсира.

7. Kakve veze ima to što su nacisti i ustaše to koristili? Koristili su i Opel kamione i Hugo Boss uniforme, koristili su i Fantu, pa šta? Treba da prestanemo da koristimo sve stvari koje mogu da se dovedu u vezu sa nacistima? Debilno. Ta tri prsta je sigurno i pre nacista neko koristio, deluje skroz hrišćanski, garant potiče od ranije. Isti slučaj kao sa kukastim krstom, uzeli nacisti i usrali simbol.

8. Eto. Dva minuta guglanja... jebeni BS bolidi.

9. Ниси морао ни да гуглаш, по црквама сваки трећи баја на фресци држи три прста.

ЕДИТ Не баш у Вук Драшковић/Новак Ђоковић стилу, ал оно...

10. ono,ustanes,odes na pescanik...pomislis:'kako sam ja samo pametan,moracu paorima da objasnim kako oni ne vide ono sto ja vidim,a to je da su paoricne".

11. SVETI DUJA NACISTA

Какво погрешно тумачење... ДУЈО, СРБИНЕ!

12. DUJINA TRI PRSTA JE ULTIMATIVNI DOKAZ DA JE TO NACISTIČKI ZNAK I DA NAM GA PODMEĆU USTAŠE

13. Идем да направим стерпо.

14. Jeste glup ovaj Sanitarni čvor. Retko glup čovek. Najjači su mi ti koji su neke patriote i furaju taj neki fazon kako bilo ko ko nije desničar je zapravo protiv srpstva i celog naroda, i onda kad god nešto kažeš normalno, oni odmah skoče sa "2edgy4me" forama kao da su popili svu pamet sveta, a sve što su popili je litar konjske sperme koju im je baka skuvala za večeru, jer su kažnjeni što su opet jebali kokoške po dvorištu.

15. da brate.ako ako nisi u radikalima ili dverima,nisi srbin.ludi cace,imas te cudne fetise.na rade svi te stvari.a i izdajnik si sto ides ne egzit...pardon,zelis...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.