U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
To nije bilo "demokratsko" doba, valjda je od 90-ih trebalo da se emancipuje citavo drustvo, a kamoli narodni poslanici?!
Videste li Ku*ca? On je baš mlad.
Da nije tragično ovo bi bila najsmešnija izjava na temi :)
Jebem ti rate majku.
'aj malo elaboriraj za nas tviterski nepismene :)
Ova mlada poslanica je pročitala sve ružne stvari koje ste ovde pisali o njoj, gorko zaplakala i otišla u skupštinsku menzu da pojede karađorđevu, šopsku i dve palačinke u šatou za sto dinara.
Jes', vala, Rađarde, dok mi tupimo, one apsolviraju :(
Decxko, ti valjda poznaješ tvitovanje, if ju nou vot aj min ;)
Ako misliš na moje viđenje tvitovanja onda OK, ali moram priznati da sa samom mrežom twitter nemam apsolutno nikakva iskustva - ne dozvoljava mi da se kreativno razmahnem :)
Ништа чудно. Па најмоћнији човек у држави сад и наредних ко зна колико година ништа у животу није радио нити направио.
Треба лепо забранити бављење политиком сваком млађем од нпр. 35 година. Кад нешто уради у животу без странке и постигне, онда може да се укључи у политику и да стави своје резултате испред себе, а не да се крије иза странке.
Po tom stavu sam ja zreo za narodnog poslanika u Skupštini :)
JA još malo :)
Ma da :D
Priznajem, i sam veze nemam sa tviterom, ovim "pravim". A, ako kanim biti poslanik, moram savladati tnjiter, selfi fotke i tako to.
Да, али ако се ниси у младости бавио политиком.
e, sto bi bilo lepo kad bi politika bila crno-bela...
realnost je da danas poslanik u skupstini nema nikakvu moc, i da je mesto najverovatnije dobio po zasluzi da prima platu 3-4 god. glasa se onako kako kazu glavni u strankama, a ovo sto se kenja je najcistije gubljenje vremena, koje ne menja misljenja u skupstini zato sto misljenja ne postoje. tu si da dizes ruku.
inace, ovim dvema politicarkama dobra odskocna daska za vise pozicije u stranci kasnije. sad, sto imamo politicare bez trunke vanpolitickig iskustva, jebes ga dal je to dobro ili ne. verovatno ne.
ja ih donekle razumem sto dremaju i zajebavaju se tamo uglavnom, iako izgleda da bi trebali da rade nesto ozbiljno. nisu krivi oni, i ti bi okrenuo na zajebanciju da svaki dan sedis tamo, i slusas nesto, a znas da svoje misljenje o svemu tome nemas. mozes glatko samo da dodjes na glasanje na kraju, nije ni bitno o cemu se raspravljalo.
drugim recima, ko javno preduzece. sluzi da primaju plate, a moglo bi jedno 200x efikasnije da bude, sa manje ljudi.
parazitiranje.
Bio član opštinskog odbora SPS 1999. ali su me sledeće godine izbacili iz stranke. Kažu da sam puno pio i mastio dokumentaciju.
Целте, па они обично и не седе тамо док не дође гласање. Седи њих 15-ак док се расправља. Зато и оду једном у годину дана да би се снимио клип и поставио на јутјуб како нешто дискутују. Осим оних које чак ни толико не занима, па никад ништа и не проговоре.
Ако је период био толико кратак колико кажеш, нећеш морати у затвор кад дође време. Али ћеш морати да прођеш један период реедукације, пошто се не може са сигурношћу утврдити колико је твој разум претрпео штете на седницама општинског одбора.
Kako neko moze ovo da izjavi bez blama? Ajde da je trolovanje, pa i da razumem.
Pa možda ga i jeste malo blam. Mene više čudi ovo:
Za ovo bi valjda unapređivali?
upravo tako truc. ali, manja je steta ako se neiskusna skolarka ili nepismeni bilmez stavi u poslanicku klupu nego u vladu. stranke ovako pokazuju drugim clanovima da ako se samo zalazu, da ce jednog dana biti poslanici. tako da mi nije nesto strasno to sto ove dve vecite studentkinje sede tamo. mogle bi i nesto korisnije da rade u zivotu, ali posto je ovo srbija, jebi ga...
pa, cak ni u vladi nije strasno neiskusan, da ga slikaju, dokle god ne poleti mnogo i pocne sam da misli da zna da donosi odluke.
nadam se da ce jednog dana, jedni, da skupe ljude sa dosta veza i iskustva, da ih stave u vladu da donose odluke i prave strategiju, da ih zastite od javnosti tako sto ce dovesti druge da se slikaju, da ih placaju dobro, bolje od ministara i ostalih javnih licnosti i da postoji precutni dogovor da se ne menjaju kad se menja vlada, posto za 4 god ne moze nista da se odradi...
ne znam kako to funkcionise sad, al mi se cini da ova nova vlada ipak pocinje malo u tom smeru da ide.
dobre strategijske odluke nisu one od danas do sutra, i sirotinja raja ih ne vidi, i ne oseti. ne donose glasove, ne gube glasove, ali menjaju stvari na duze. mi, kao narod nemamo dovoljno svesti da razmisljamo o svojoj deci i potomcima i gde ce oni da zive... za nekog ko se poprilicno busa u grudi tradicijom.