Ideje za reorganizaciju četa

1. Смарачки чет, глупости.

2. treba napraviti pregledniji čet....i brži, da se brže ažurira....a ne da tek poslije minut-dva izbaci poruke drugih ljudi....bolje bi bilo kao na krstarici, da se odmah čim neko napiše poruku ona izbaci.....a to za sobe, šta znam, nije to loše, ali nije ni preko potrebno....i privatni čet, to nije loše.....mada imamo pvt.....

3. Lepo funkcionišeš ti, jedan od vođa čet klana, da se ne lažemo. ;) Čet je nekad izuzetno smarački, naročito kad ljudi spemuju ogromnim sliketinama.

Nisam ja vođa, samo sam tamo po ceo dan.
    Kojekude, imam ja kul predlog. Pošto niko ne voli kad novi dođu da prave teme po forumu zašto je definicija izbrisana il' poster, a ja volim kad dođu na čet pa pitaju šta nije jasno pa im se lepo objasni i završi se sa žaljenjem i glupostima. Nek' ostane čet ovakav kakav je, al' nek' bude jedna soba u kojoj ne trebaju bodovna ograničenja gde novi mogu pitati šta ih zanima i da u toj sobi ima osoba koja će moći izbacivati duple naloge i one što su došli da spamuju. Znači, jedan informativni čet i ovaj sadašnji, samo sa višim bodovnim ograničenjem, recimo od 100 il 200. Kontam da bi tako funkcionisalo bolje.

4. Na četu nema puno ljudi, a vi hoćete da ga još više izdelite? Tako ćete razdvojiti ljude koji se gotive pa će oni masovno otvarati glupe teme na forumu kako bi mogli da razgovaraju. Ostavite čet kakav je.

5. Jedino što bi možda rasteretilo čet i bilo zgodno je opcija pvt tema sa par članova ono bar 3, 4. Ali ne znam koliko je to moguće.

Črč čitaš mi misli jel ovo moguće

6. Bilo je predlagano to za grupni PVT, ali koliko znam obrazloženje nekog od modova je bilo da imamo msn.

Za.

7. Ja samo moram da se nasmejem na Mussov "poster" hahahahahahahaha. Hvala.

8. E da samo da kažem koju ja ne idem na čet često i iskreno ne zanima me ali sam za promene četa jer bi nadam se normalizacijom četa ne bi više bilo potrebe za forumskim četom a svi znamo koji je to forumski čet

9. kaizene, jsesi li siguran da vukajlija moze da podrzi toliko soba? i sa ovom jednom se zakuca s vremena na vreme

10. Nisam siguran :) ali ne kuca server zbog četa, neke druge stranice su problematične i nedovoljno optimizovane.

11. Na četu nema puno ljudi, a vi hoćete da ga još više izdelite?

Na četu nema mnogo ljudi ne zato što neće ljudi da četuju, nego je neizvodljivo voditi dijalog gde se ne zna ko pije a ko plaća.
    Sećam se, kad sam došla na sajt, bilo je mnogo dobrih autora na četu, nije bilo toliko spema, a forum je bio ozbiljniji i konstruktivniji.
    Nije ni čudo što nijedan moderator ne zalazi tamo kad ga odmah saleću da im stavi definiciju u odabrane, proveri hejt, izbriše ovo ili ono, a pre to nije bilo tako ili je bilo u zanemarljivoj meri.
    Na onim našim grupama na fejsbuku, gde je omogućen grupni čet, se nalaze skoro svi ljudi koji se pre visili na ovom, a to nije poenta. Nje poenta da one s kojima hoćeš da proćaskaš na sajtu vijaš po forumu, definicijama, fejsbuku i slično.

E sad, mene interesuje što ste vi toliko protiv klasifikovanja soba na četu po poenima? i dalje bi postojala soba za one od 50 popularnosti. Bojite se da niko od boljih autora neće hteti da priča s vama, šta? Lepo pitam, da ne ispadne da sam drska i nadmena, pošto stvarno ne kontam.

12. Зашто чет могу да виде они који нису улоговани?

13. Napravite kompromis.Podjelite čet po javnim sobama.Za neke sobe može stajati granica u poenima za neke ne...

14. Zato što je glupo. Rekoh već, ne bi bilo loše da ima soba za informacije i ovaj sad što ima. Više od toga je nepotrebno. Baš je bespotrebno deliti. Da dnevno prođe 100 ljudi pa hajd', al' prođe ih maksimalno 20-30 i to je to. A i gužve se brzo srede kad ih ima.

15. MentallyDisturbed
    Zato što je glupo. Rekoh već, ne bi bilo loše da ima soba za informacije i ovaj sad što ima. Više od toga je nepotrebno. Baš je bespotrebno deliti. Da dnevno prođe 100 ljudi pa hajd', al' prođe ih maksimalno 20-30 i to je to. A i gužve se brzo srede kad ih ima.

A možda je to baš razlog što više ljudi ne dolazi, zato što bi im više odgovarala drugačija ekipa, ili šta već. Koliko puta je bilo: Ljudi, ovde gužva, odoh ja?

16. Izvini, ali 'zato što je glupo' mi je nedovoljno jak razlog. Ja sam napisala poduži post sa nekoliko argumenata, bilo bi fer da mi iole pristojnije odgovoriš.
    A to koliko ljudi prođe rekoh i zašto. Zato što ne možeš doći do reči od silnih clipova. Ili, na primer, ja prva odustanem od četa kad vidim neku 'jebanje' i 'sise' temu, pa ređe i zalazim na čet nego pre, što si mogao i da primetiš s obzirom na to da visiš svaki dan.

17. Milice, o čemu pričaš kad si ti bila čak i banovana zbog spema četa sisama, čoveče.

18. Haha, a ja jedina tad od banovanih nisam spamovala sisama, ali smo otišli svi đuture koji smo pisali u tom momentu na četu :)

19. Mentali tema tinejdzeri vukajlije koja usput nije jedina tema koja služi za čet ti je primer da odvojene sobe uopšte nisu glupe

20. Mi fejdujemo, to jest, ja fejdujem samo kad počne neka svađa il' vređanje il' kad svi zacrknu pa da sredim malo.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.