Ideje za reorganizaciju četa

1. Što se reorganizacije četa tiče, mislim da čete treba da budu dobro raspoređene na svim strateškim mjestima, naročito u blizini granica sa tradicionalnim neprijateljima, Bugarima i Hrvatima. Na čelu četa treba da budu iskusni kapetani, ali ne pretjerano skloni samoinicijativi, jer to može da dovede do dezorganizacije vojske. Oni moraju biti lojalni vrhovnoj komandi, ali takođe i principima časti i poštenja. :)

A što se chat-a tiče, radite šta hoćete, ja i onako rijetko tu zalazim, samo ne bi dobro bilo da se uvede diskriminacija na osnovu ktitor naloga. Po poenima diskriminacija, hajde de. Uvođenje raznih soba, i to može. Ali nemojte uslovljavati čet ktitorskim nalogom niti davati ktitorima povlastice. Nisam ja sad neka stipsa, već se iz RS ne može uplatiti taj ktitor, pa tako i meni i mnogim drugima preko Drine to može predstavljati problem. Dakle, sve OK, samo da ktitor nalog ne igra neku posebnu ulogu u četu.

2. slazem se sa jovicicem za raspored vojske.

a i za ovo dole.

3. joj nisam citao sve...hoce li moci da se pristupa nizim grupama? tipa ako ja imam preko 10000 hocu li moci da upadnem u grupu od preko 1000? vecina ljudi s kojim imam kontaktn na cetu imaju cirka 3000

4. Koliko ja znam svi koji imaju preko određenog broja poena mogu upasti u svoju, kao i sve niže grupe. Tako bi trebalo, jbg.

5. ona super, ja sam za, cet jeste pretrpan

6. i sto se ticesamih brojeva, kontam da postoji mnogo vise clanova od 100 do 1000, nego od 1000 do recimo 5000. neznam koje bi brojke tacno trebale da budu za razliku od nivoa do nivoa da bi sve bilo podjednako naseljeno, samo skrecem paznju

7. Ovo sa grupama mi deluje separatišuće. I bespotrebno.

8. Nisam upao ni među prvih 1000, a nemam ni 1000 u plusu... Ljudi, previše vremena provodite na sajtu...

9. Moj predlog bi bio, ako je to nekako izvodljivo, da svako ima opciju(mali x pored rečenice, slike, klipa) da obriše tuđe četovanje, tj. da njemu ne prikazuje, a da ostalima ostane.

I tako, kome smeta, zvekne iks i nema klipova ni sisa.

Ovo za sobe mi bezveze, retko kad, ali baš retko ima 7-8 ljudi. Tad jeste gužva, ali sobe sa 2 ljudi bi tek bile šit.

Pa nisam ja došao na sajt da jebem, lololo.

10. mislim da je glupo uvodjenje vise soba za chat.. iako ga sad redje posecujem,mislim da za tako nesto nema potrebe.. pogotovo za otvaranje tematskih soba.. pa imamo forum.. privatni chat? pa ima svako od nas neki mesendzer.. ktitorske sobe? u sustini napravite,mda ne vidim neku korist,kao da ktitori umiru da se dopisuje jedni s drugima.. po meni je najbolje da ostane ovako,chat kao mesto potpunog gubljenja,povremenog spama,povremene zanimljivije komunikacije pa cak i javnog bluda.

11. tulume, to je dobra ideja, cak je prosto i napraviti, podrzavam

12. Sos,ne bih se slozio sa tobom,nije to bas prosto napraviti..

13. a da se pored ceta automatski usmerava sa strane negde slike i klipovi i linkovi..?

14. sos,pa ovaj chat je nista drugo nego jedna sql tabela sa parametrima idautora,tekst,vreme i svi cupamo tu tabelu iz iste baze,moderator kad nesto obrise brise se u tabeli i onda prilikom refresa nema tog klipa/sise ili vec bilo cega.. e sad da bi svako od nas mogao da obrise neki "table record" ili da se prave kopije za 1st page za table za svakoga ko je na chatu ili da se ovaj chat drugcije lista,da svaka poruka bude zaseban div i onda da pored ima show/hide div i tako sakrivamo preko jquerya npr,ali drkanje je realno.. znam da bi mene mrzelo da se cimam :)

15. javascript:document.getElementById("post_979091").style.display = 'none';void(0);

zevonja, evo ti, kopiraj u adres bar, obrisace musov post sa stranice, ali samo u tvom brovzeru, samo staviti ovaj red na svaki post na cetu pa ti klikci na one koji ti smetaju

16. videh sad da vec po divovima baca postove,nisam gledao code okej je onda tako.. mda jquery je mama ;) ubaci se sa strane $(#post-id).fadeout('fast'); i fadein('fast') za prikazivanje i problem resen

17. Moj predlog bi bio, ako je to nekako izvodljivo, da svako ima opciju(mali x pored rečenice, slike, klipa) da obriše tuđe četovanje, tj. da njemu ne prikazuje, a da ostalima ostane.

I tako, kome smeta, zvekne iks i nema klipova ni sisa.

Ovo za sobe mi bezveze, retko kad, ali baš retko ima 7-8 ljudi. Tad jeste gužva, ali sobe sa 2 ljudi bi tek bile šit.

Pa nisam ja došao na sajt da jebem, lololo.

Slažem se.
    :)

18. Treba pod hitno vratiti sličice na čet. A što se tiče soba 100-1000 i 1000-5000 i 5000-10000 i 10000 pa naviše, podržavam. Znaće da se provereno društvo skupi. ;)

Sobe su mi bezveze, možda bi bilo dobro kao na krsti da ima Private chat, tj. između 2 osobe.

Ako ne može ništa od ovoga, bilo bi dobro da bude posebna Ktitor čet soba.

MentallyDisturbed
    Dobar je čet, lepo funkcionišemo. Skroz je nepotrebno unositi neke novine.

Lepo funkcionišeš ti, jedan od vođa čet klana, da se ne lažemo. ;) Čet je nekad izuzetno smarački, naročito kad ljudi spemuju ogromnim sliketinama.

Tulume, dobra ideja. ;)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.