Prijava

Neka se u ovaj thread-u potpišu svi oni koji se slažu da bi Selenijum trebala što prije da izmjeni svoj avatar da novi članovi ne bi u strahu bježali glavom bez obzira kada ga vide, a ni mi stari nismo baš imuni na njegove čini jer je u stanju i najotpornijima da izazove noćne more. Vrijedi pomenuti i to da je J.Z.-ov stručni tim utvrdio da se pri izlaganju tom avataru u trajanju od svega deset sekundi srčana aktivnost pojačava za čitavih 16,12% što može da izazove ozbiljne probleme ljudima sa srčanim smetnjama.

pokojni Sevast bi rado zeleo da ona proomeni avatar

A što idete na njen profil ako vam toliko smeta? Niko vas ne tera da gledate. Pih... sve mazohista do mazohiste.

a možda se sad ona naljuti pa stavi nešto još grđe?
jao, kud joj samo dadoh ideju...

O, ne brini ništa, ima ih u šteku. Setite se prstiju. E, prsti su mačji kašalj...

Prste,sad si mi ogadio zvaku!Uzas bre!Pogotovo ovo zadnje!!!Povraticu na mestu,a vec sam se jednom ispovracala na tastaturi!!!!!!!!!!
Selenijum nemoj menjati avatar,ovo sto je prst prikazao je nesto najruznije na svetu sto sam ikada videla!!!!
Tvoj avatar je miss univerzuma u odnosu na ovo!

Slažem se sa shivom. Mazohisti jedni bre! Mislim da selena ne treba da menja avatar, s obzirom da nam je mali prst velikodušno pokazao da postoje i gore stvari... Veliko ti hvala, mali...

Violation of family friendlines.

Ovakvi avatari su kažnjivi na mnogim forumima širom sveta. Kazne za ovo su banovi do mesec dana i administrator sam skida avatar.

joooj ja jos nemam tu opciju (da menjam drugima avatar) čim namestim, selenijum dobija novi avatar, dajte predloge :))

HAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
Bože svašta...

ako je prstu smetala moja umrlica pitam se kako mu ne smetaju ove gadosti.Selenijum mrzim tvoj avatar i ne moram shiva da ulazim na njem profil da bih ga video, zato sto jednom kada sam otvarao rernu i frizhider video sam je.J.Z. nemoj da odustajes i ne menjaj misljenje, i ne budi simpatichan, bio si ozbiljan u prvom tekstu.Sta me boli k.... sto su ovde neki od vas morbidni vise nego i ja sam.Salim se, volim ponekad da glumim.Selenijum podrzavam e u svom nastojanju da budes totalni zajebant i najruzniji avatar ovde.Ako je tako ovde nadam se da je i u stvarnom zivotu.

Selenijum ne skuplja poene na izgled jer je faca.
Ja verujem da je ona ovaj avatar stavila u znak bunta protiv devojaka koje slikaju svoj guzni poluprofil i skupljaju poene na racun toga. Zbog toga je podrzavam.

Ako selenijum ili bilo ko drugi bude primoran da mijenja svoj avatar zbog gadnoće i takvih razloga, ja napuštam Vukajliju! Šta, boli vas kurac? Pa dobro, čovek ne zna dok ne proba...

BUAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHA!!!

Čime se sve ljudi bave i šta im sve smeta...

Novo pravilo iliti zakon na Vukajliji. Da bi postavio bilo kakav avatar, moraš uložiti pismenu molbu, sa sve sličicom koju ćeš staviti i onda da je odobri 4789 članova minimum, da se neko slučajno ne bi (ne daj bože) uplašio, zgrozio, zgadio i sl. Pomenuti papir ovjeriti u opštini 3 puta i predati sa kopijom lične karte i uvjerenjem o prebivalištu. Prethodno slanje najaviti minumum mjesec dana unaprijed.

Kad usvojite zakon, javite, da pokupim prnje (def.) i da idem.

Slažem se sa mensurom i selenom u potpunosti. Aman ljudi, gledajte svoja posla.

Ona je imbecil kog treba zartpati u napusten rudnik zajedno sa ostalim otpadom. I sta koj k... ima da joj biram avatar. Mogu da joj odaberem samo pakovanje.

Zabole me. I ona je zasluzila da bude likvidirana odavno zato sto nije nista manji degenerik od dbqp-a, on je u odnosu na nju jos i bio cool lik.