Hurts

1. Dolaze u BG 25.05. Relativno novi bend, etc. :D Slusate li ih, sta mislite o njima, omiljene pesme?

http://www.youtube.com/watch?v=JRJ_7YvIHnM&feature=BF&list=PLB28EB56FA908DFA2&index=7

2. odurni su kao i attention whoring hipstersko-srpsko belo smeće koje ih sluša

3. Nisu loši. Ne pratim ih nešto posebno ali par pesama mi se svidelo.

4. Dobri su, slušao sam im par hitova, uglavnom one pesme što se vrte po VH1 i MTV-u.
    Ali još uvek nisu vredni mog odlaska na njihov koncert... :D

5. AngraMaina potpisujem sve sto si napisao

6. Ne videh temu.

Bio sam na koncertu. Fenomenalan nastup, jedan od boljih lajv nastupa na kojima sam bio u zadnje vreme.

7. Ne vidim sta je objasnio, osim sto je probao da uvredi sve koji slusaju njihovu muziku. Klasicna izjava osobe ogranicene kao parcela. I to vrlo ruzna parcela, bez trave da na nju zgazis...samo mozes da se ukaljas

8. Dobri su, samo nema ko da ih fali.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.