Prijava

Predlažem da se uporedo sa sakrivenim podacima o skoru glasanja isto to uradi i sa imenom autora koji je postavio definiciju. Isto tako kao što se ne vidi broj datih glasova, predlažem da se maskira i ime autora definicije sve do momenta dok se ne izvrši glasanje za definiciju. Tek po izvršenom glasanju treba otkriti ime autora definicije, kao što se to radi sa brojem datih glasova posle završenog glasanja. Mislim da je smisao ocenjivanja, ne da se ocenom opredeljujemo za autora definicije, već za kvalitet te definicije. U principu večina neće dati minus definiciji bilo kojed moderatora (iako u poslednje vreme sve više pišu diskutabilne definicije) jednostavno iz razloga što moderatori vide sve one koji su glasali "antiprotivno". Ujedno u ogromnoj meri (ali ne i sasvim) sprečilo bi se pozitivno glasanje za autore koji su nekome "simpa", a također bi znatno bio smanjen broj hejtovanja samo zato što su neki autori antipatični onima koji u datom momentu glasaju.
Ukratko: sve što se tiče definicije,predlažem da bude sakriveno, i broj datih glasova i ime autora, sa jedinom jedinom svrhom da se oceni isključivo kvalitet definicije, a ne ocenjivanje prema simpa i antipa.
Predlog drugi: autorima dozvoliti samo ispravku (korekciju) napisane definicije, ali ne i njeno brisanje. Brisanje dozvoliti samo moderatorima. Pa neka i definicije koje su nakupile negativne poene ostanu u meniju autora kao odraz njegove stvarne vrednosti i kvaliteta. Siguran sam da bi to sprečilo "valjanje" silnih gluposti koje se sve više pojavljuju u definicijama.

Predlagano ako ne već 10, ono bar 50 puta.