Prvi autor kog ste zapamtili

1. gospodzo zgazis me

prva definicija mi je bila jedan vic "zena - ono oko picke" a ona je bila moderatorka, nije mi obrisala definiciju nego mi je napisala komentar tipa "ako menas nisata lepse reci ozeni....bla bla bla" ja odgovorio "dobro, izvinjavam se, u pravu si" i obrisao definiciju

sad se super slazemo :)

2. Grof Vlatko, Majav i Lingvističko prase. Dobra ekipa, a?

3. ASTROZEC, napisao je nesto sa puno brojki i slova na temi za gitarose i wanna be gitarose, pa sam zapamtio, i drugi post je u pitanju.

4. Buxnomaniac

Dao mi je minus na definiciju o Borisu Tadiću, koja je kasnije bila obrisana.
    Od moderatora naravno. :D

5. Kum Vlajko, sadasnji Vlatko, nekako cim smo se videli odma' smo se spazili, proradila juznjacka krv, i mnogo smo se zavoleli na prvi pogled, slizali smo se nacisto, valjda proradila u nama ta juznjacka krv. Posle smo on, dule345 i ja napravili svoju Utopiju tako reci na psovkama. Mnogo nam bilo dobro. I sad se isto mnogo volimo, al' sad smo val'da ozbiljni avtori pa ne jemo gomna toliko. Nije da se falim, ali ne verujem da je iko imao tako lep i topao docek ovde ki ja.

6. Не могу да се сетим па да ме убијете...

7. mylyca i ona njena čuvena brkata slika.

8. Daj bre Zezatore, ti pamtiš Mylycine brkove. Ja radije pamtim Tachkitzin "izvol'te". :P

9. Чича. Došao sam pred kraj njegovog mandata.
    Prvi komentar mi je dao KanameTosen - to se pamti.

10. Sad pogledah da je meni Noah (the legend) ostavio prvi komentar . Eeee i ja konja za trku imam .

11. Ja onog Korleone, i to jos davno 2008-9 ako se ne varam, ne znam sto, al prvi put kad sam uso na sajt video sam njega i pomislio: "ovo mora da je neki balavac 100po100" (oni se loze na KorleoniĆI). Mozda sam pogresio, mozda ne :)

12. Pogrešio si, nije klinac.

13. Meni je prvi komentar stavio manguljie

сакаратабуџатиратата ти је дефиниција!

naravno,pošto mi je to bila prva definicija,završila je na groblju.

14. seung-hui cho
    http://vukajlija.com/boris-tadic/273472#comment_830434

Eto to je bio moj prvi dan na Vukici. :P

au, koje si ti zlopamtilololo! :)

15. ZycloN

Napisao je na moj drugi pokušaj definicije komentar

Ovo je tako glupo.

Bila sam ljuta i zamalo da uskratim ovaj sajt mojih gluposti ali na kraju sam ipak ostala i sad ga zapravo gotivim. A za defku je bio u pravu :)

16. Џими, јавио и његов алтер-его бићебиће који је у то време објашњавао. Е да, и Хрњау. Знам да сам у то време почела да читам и енергију...

17. Први којег сам упамтио? Жњи.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.