Vukajlija u medijima

  1. Haha dobar Faco, ali treba da piše nekom se uvlačim u bulju.

  2. Pa zahvaljujemo se. Mora ovako, ponizno.

  3. U predzadnjem broju Skandala, izasla ona Dzimijeva za jugo i vrata.

    Fora ''Sta kaze vlasnik juga onome ko mu udje u kola? - Jace malo!''.

  4. Iz otadžbine mi je javljeno da je moj vrhunski (morao sam da naglasim) poster izašao ni manje ni više nego u - Skandi humoru! Ovaj:
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/66368

  5. Ox-e odlican poster , zajebo si i odabrane .

  6. Hvala, i moj ode u međuvremenu u odabrane:)

  7. Видео Каизен у Сканди хумору, па решио да искористи публицитет. :)

  8. Haha, voli čovek da ukršatava reči. To je dobro za opštu kulturu :)

  9. upravo pre nekih 5 minuta u kursadzijama je iskoristen ovaj zonfa koji je po predanju nastao ovde http://vukajlija.com/novak-djokovic/51329

  10. Ne da mi se sad čitati sve prethodne postove, ali upravo na radiju ES slušam definicije sa Vukajlije uz džingl "učimo uz Vukajliju". :)

  11. Frenki, to im je manje više stalna rubrika.

  12. A jel Kaizen dobija kintu od tih iz Odašiljača?

  13. nije baš da je u medijima ali nisam znao đe drugo da pomenem ovo.
    dakle beljim ja tako po netu i nađem ovaj sajt: http://www.mywot.com koji kao ocjenjuje ostale sajtove. e sad popularnost Vukajlije u poslednjih 30 dana je porasla toliko da se sajt popeo za 900 mjesta (kontam da je to mnogo) i trenutno se nalazi na 14814. mjestu.
    Ocjena za povjerenje je 91 od 100, pouzdanost (valjda servera šta li...) 93, privatnost 92 a sigurnost djece 85. Dok na primer FB ima ocjene 91, 91, 85, 86, mada FB je na drugom mjestu po popularnosti, iza Gugla a ispred Jutjuba.
    toliko :)

  14. Čuo na radiju S nesporazum, i još 2-3 odabrane. Normalno, nije rečeno niti koji je sajt, niti autora (Facafacaa)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.