Vukajlija u medijima

1. Пантела се први пут појавио на форуму Блиц жене.

2. ЈЕБ'О ИХ ПАНТЕЛА ДА ИХ ЈЕБ'О У РЧ БАШ!

3. nem0 jes se nakrkala u menzi kad smo te vidjeli prekjuče?

4. Нисам. :( Ви?

5. nak, jeo nakog kuruza, ko kokoš, i zaspo sam rano... uglavnom ništa konkretno...

6. Него, шта сте радили под оном надстрешницом?

7. Neš vjerovat, dub mi reko da oće doppia da goni sa nama na večeru, i mi kao ono ajd da je sačekamo i te fore, kad ona nama ladno "odabijte od mene, ošla sam neđe drugo"... Kad ti naiđe i ono ajd da ne stojimo više. Ko zna do kad bi ostali da nisi ti naišla...

8. СКочањили бисте се, контам. А ђе њу ископасте, јадни? Каква зла жена, тако да вас испали, мице једне.

9. Neam pojma, ja samo što sam došao i dub me istjera da idemo na večeru, još reče da ide i ona, ajd reko šta fali malo da joj brojim zalogaje... Kad ono OPA...

10. Ја те нешто памтим вишијег, да ниси урастао у се?

11. zgurio se bona, život me pregazio...

12. Јадан ти си, издржи некако.

13. Gde je ovde Vukajlija? Mogao je bilo koji balvan da postuje pod ovim nikom. Imam osećaj da u svakoj zgradi ima jedan klinac koji se predstavlja kao Pantela.

14. Па ја реко' да није споменут сајт.

15. Pa ti reko, al' na temi Vukajlija u medijima. ;)

16. Ја волим Вукајлију на ражњу уз татар сос.

17. Него, мислим да је била нека фора са вуке прије неки дан код нас у неке новине, али се сад не могу $етит ђе. Није поменут сајт апсолутно никад у животу

18. Гугл статистика за 2011. годину:

четврти по реду сајт са најбржим растом популарности у Србији у 2011. години - Вукајлија (постери)

http://www.googlezeitgeist.com/sr/top-lists/rs/fastest-rising-searches

19. http://www.eniax.net/facebook-brendovi-srbija/
    evo malo statistike, dogodine vukajlija preuzima primat

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.