Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Što be, Kris, ne reče dok je trajalo? :(((
Nek kaizen pita Tijanića za materijal, pa da gledamo i da se kurčimo malo :).
ma i ja uhvatila kraj, govorili su o engleskim rečima koje su opšte prihvaćene svuda pa tako pomenuli i vuku :)
Ima l' repriza?
Наћи ћу ја то у архиви, па ћу окачити на Јутјуб oдносно Вукајлију, ако буде вриједило да се погледа.
Christine, кад је тачно била емисија?
počela je u 18:25 a vuka je bila pri kraju emisije čini mi se.
ima ovde: http://www.rts.rs//page/tv/sr/story/20/RTS+1/317941/Strah+od+toplih+zima.html
na 24:20 pocinje prilog an na 28:20 se spominje vukajlija.
strasno je sto koriste IE6, gde je vukajlija brouken :)
e pa ako ti je...
kad pricamo napravi da bude dobro na chrome i ostale ti ne slusas :P
opera
Uploaudovao sam na utube samo taj prilog.Posto ocigledno na "Promotion"-ovom linku ne moze da se prebaci direktno na 24:20..mozda je to samo meni..kako god..ovde se Vuka spominje na 04:03 a evo i linka ---> www.youtube.com/watch?v=aIg19-Sf6ew
embeed:
http://www.youtube.com/watch?v=aIg19-Sf6ew
oni nama kažahu da mi nepismani smo?
ma shta oni znaju... Mi smo skroz kulji od njih...
NAJKULJI!!!!!!!!
;D;D;D
Ovo je njesra, kulji i najkulji su baš kul reči :).
samo da joj provalim nalog, banovacu je :)
Ova žena je prsla s mozak, vukajlija je mesto gde svako može definisati šta mu volja, nažalost to uključuje i termine vezane za fb koje su smislili korisnici fb a ne vukajlijaši. I da li je ona svesna koliko ovde ima čistih srpskih reči i izraza za koje mlađe generacije nikad ne bi ni čule i razumele da nisu ovekovečeni na vukajliji.
Ko je ova ćelava. Celte, nađi ovu ćelavu kokoš i daj mi njen nalog da je malo ishejtujem. oca joj RTS-ovskog. I ako mi nakačite hejt saobraćajni znak zbog toga, i vi ste kod Tijanića na platnom spisku. Ma znam ja što je ovo ovako, pljujemo i mi po RTS-u i po onom masnom Tijaniću.
jao vidi sto je slatka,ima li ta decka? ili devojku?
slazem se sa PSV, posaljite i meni njen nalog
Imam jedan predlog, ajmo svi na sajt RTS-a i da im uputimo kritike, i to sa nikovima koje koristimo ovde.
HA HA!
ja sam za...
i da koristimo "nas sleng"
"ua nolajferi! sad cu da vas banujem!!! uber kulji smo od svih vas tamo!"