Provale i biseri (Vas i Vaših ortaka)

1. Ово сам чула од другара који је чуо од другара, у бусу седео неки црнац и ушле баба и трудница, и он устао да седне трудница а села баба:
    Црнац: Госпођо, ја сам устао да седне госпођа која је у другом стању..
    Баба: Море мрш! Мене боле ноге, имам висок притисак, у глави ми није како ваља, срце ми ради 30%, имам шећер, лоше сам, имам сто година...
    Црнац: У реду, али ја сам уступио њој место!
    Баба: Ја не знам из ког си ти то племена дошао, и не знам како је то код вас....
    Црнац је прекида: Баба, у том племену из ког сам ја госпође као што сте ви се једу!

2. Nisam znao da mnoge afričke države imaju filološke gimnazije i fakultete u kojima se uče južnoslovenski jezici.

3. Ово се десило у Бгу, шта никад ниси видео црнца? Ако се уопште и десило, ал им фора није лоша...

4. O Bože, kako stereotipno razmišljanje. :D
    Šta, crnci koji pričaju srpski ne postoje? ;D

5. To je vic, nije se desilo.

6. Iz razreda: u osnovnoj pitanje je bilo koji je poznati vojskovođa poginuo u bici na Čegru digavši utvrđenje u vazduh. Javlja se jedan lik i kaže: Dositej Obradović! Nastavnik se krsti, a javlja se drugi lik: Sveti Savo!

Bili smo potupav razred

7. Znam kad je profesor istorije pitao lika iz drugog odeljenja kad je umro Napoleon. A on kaze "Ja nisam znao ni da je bolov'o."

8. lolo omasio si temu

edit

Znam kad je profesor istorije pitao lika iz drugog odeljenja kad je umro Napoleon. A on kaze "Ja nisam znao ni da je bolov'o."

a i to je vic

9. To su meni pricali, ne znam da li je vic.

10. Ортаков ћале извалио: НЕ КАЖЕ СЕ ЦРНОГОРЦИ НЕГО ГОРСКИ ЦРНЦИ.

11. Pitam ja jednog lika da li bi mogao da me odbaci do tog i tog mesta , pesaka sam vrucina je cimanje i tako. On kaze moze nema problema i odbaci me . Stigli , ja izlazim iz auta i kazem mu hvala ti puno ajde vidimo se , lik mi odgovara : ne ne, hvala tebi i ode...
    jeeebotee sto mi je to rekao pitam se hmm. Prepricam ja to ostalima i sad je fora kad god se desi da se neko nekome za nesto zahvali odmah sledi odgovor . ne ne hvala tebi !

12. - Matori, kaces da mi vratis pare?
    - Kad na vrbi kurac noktne.

- Koji je glavni grad Italije?
    - (ko iz topa) MILAN!
    - Nije, brate.
    - Mm...Inter?

Prelazimo ulicu, samo ortak odjednom
    - Aj pozurite, ide kola.

13. Igramo mi bele. Jedan ima dvjesta zvanja, kad viče ovaj što je zvao aduta: Jednom zovem u šest partija, a on ima dvjesta zvanja jebem ti kru i fudbal.

14. Главни, ево да ме јебеш ако сам ишта разумео.

15. Главни, ево да ме јебеш ако сам ишта разумео.

LOLO
    +11111

16. Neće karta poštena čojeka.

17. U najgori lokal koji ikad posjetih nalećeh sa par drugova. Sto do nas nege cure piju Nik Cool i prilazi drug jednoj:
    - .... što piješš?
    - Sex on the beach...
    - OK
    : konobar, 2 piva:

18. Главни, ево да ме јебеш ако сам ишта разумео.

AHAHAHAHAHAHHA LEPTEJEBO

19. Hahaha...zaboravio sam da većina ne zna igrati belu.

20. Ovo je jedan lik iz KS-a.
    Ne znam ga ja.
    Al znam one koji ga znaju.

Igraju oni zanimljivu geografiju i sad slovo O, kad ce lik (Djema)
    - Biljka na "O"
    (Djema) - Ograda.
    - Pa kakva ograda, aman čoveče?
    (Djema) - Brate, pa živa ograda...

Djemo, a šta ćeš ti da radiš kad 2012. bude smak sveta?
    - Jes, de me boli kurac, to će ionako da padne u Beograd.

(Djema peva "Ruzmarin)
    - (Djema) Ruzmarin! Još nosim na neveru!
    - Na neveru? Šta je nevera?
    - (Djema) Pa nevera brate. Ona planeta.
    - To je Venera.
    - (Djema) Ma ti misliš on zna o čemu peva. Kako on može da zna kad ćorav?

- (Djema kupuje topli sendvič)
    (Prodavac) - Od dodataka?
    (Djema) - Može.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.