Provale i biseri (Vas i Vaših ortaka)

1. Ово сам чула од другара који је чуо од другара, у бусу седео неки црнац и ушле баба и трудница, и он устао да седне трудница а села баба:
    Црнац: Госпођо, ја сам устао да седне госпођа која је у другом стању..
    Баба: Море мрш! Мене боле ноге, имам висок притисак, у глави ми није како ваља, срце ми ради 30%, имам шећер, лоше сам, имам сто година...
    Црнац: У реду, али ја сам уступио њој место!
    Баба: Ја не знам из ког си ти то племена дошао, и не знам како је то код вас....
    Црнац је прекида: Баба, у том племену из ког сам ја госпође као што сте ви се једу!

2. Nisam znao da mnoge afričke države imaju filološke gimnazije i fakultete u kojima se uče južnoslovenski jezici.

3. Ово се десило у Бгу, шта никад ниси видео црнца? Ако се уопште и десило, ал им фора није лоша...

4. O Bože, kako stereotipno razmišljanje. :D
    Šta, crnci koji pričaju srpski ne postoje? ;D

5. To je vic, nije se desilo.

6. Iz razreda: u osnovnoj pitanje je bilo koji je poznati vojskovođa poginuo u bici na Čegru digavši utvrđenje u vazduh. Javlja se jedan lik i kaže: Dositej Obradović! Nastavnik se krsti, a javlja se drugi lik: Sveti Savo!

Bili smo potupav razred

7. Znam kad je profesor istorije pitao lika iz drugog odeljenja kad je umro Napoleon. A on kaze "Ja nisam znao ni da je bolov'o."

8. lolo omasio si temu

edit

Znam kad je profesor istorije pitao lika iz drugog odeljenja kad je umro Napoleon. A on kaze "Ja nisam znao ni da je bolov'o."

a i to je vic

9. To su meni pricali, ne znam da li je vic.

10. Ортаков ћале извалио: НЕ КАЖЕ СЕ ЦРНОГОРЦИ НЕГО ГОРСКИ ЦРНЦИ.

11. Pitam ja jednog lika da li bi mogao da me odbaci do tog i tog mesta , pesaka sam vrucina je cimanje i tako. On kaze moze nema problema i odbaci me . Stigli , ja izlazim iz auta i kazem mu hvala ti puno ajde vidimo se , lik mi odgovara : ne ne, hvala tebi i ode...
    jeeebotee sto mi je to rekao pitam se hmm. Prepricam ja to ostalima i sad je fora kad god se desi da se neko nekome za nesto zahvali odmah sledi odgovor . ne ne hvala tebi !

12. - Matori, kaces da mi vratis pare?
    - Kad na vrbi kurac noktne.

- Koji je glavni grad Italije?
    - (ko iz topa) MILAN!
    - Nije, brate.
    - Mm...Inter?

Prelazimo ulicu, samo ortak odjednom
    - Aj pozurite, ide kola.

13. Igramo mi bele. Jedan ima dvjesta zvanja, kad viče ovaj što je zvao aduta: Jednom zovem u šest partija, a on ima dvjesta zvanja jebem ti kru i fudbal.

14. Главни, ево да ме јебеш ако сам ишта разумео.

15. Главни, ево да ме јебеш ако сам ишта разумео.

LOLO
    +11111

16. Neće karta poštena čojeka.

17. U najgori lokal koji ikad posjetih nalećeh sa par drugova. Sto do nas nege cure piju Nik Cool i prilazi drug jednoj:
    - .... što piješš?
    - Sex on the beach...
    - OK
    : konobar, 2 piva:

18. Главни, ево да ме јебеш ако сам ишта разумео.

AHAHAHAHAHAHHA LEPTEJEBO

19. Hahaha...zaboravio sam da većina ne zna igrati belu.

20. Ovo je jedan lik iz KS-a.
    Ne znam ga ja.
    Al znam one koji ga znaju.

Igraju oni zanimljivu geografiju i sad slovo O, kad ce lik (Djema)
    - Biljka na "O"
    (Djema) - Ograda.
    - Pa kakva ograda, aman čoveče?
    (Djema) - Brate, pa živa ograda...

Djemo, a šta ćeš ti da radiš kad 2012. bude smak sveta?
    - Jes, de me boli kurac, to će ionako da padne u Beograd.

(Djema peva "Ruzmarin)
    - (Djema) Ruzmarin! Još nosim na neveru!
    - Na neveru? Šta je nevera?
    - (Djema) Pa nevera brate. Ona planeta.
    - To je Venera.
    - (Djema) Ma ti misliš on zna o čemu peva. Kako on može da zna kad ćorav?

- (Djema kupuje topli sendvič)
    (Prodavac) - Od dodataka?
    (Djema) - Može.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.