Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ortak u posti hoce da posalje pismo. Pita sluzbenik
-Kako ide?
-Dobro hvala, kako ste vi?
-Decko,pismo,obicno ili preporuceno...
Данас ме пита професорка да причам нешто о Бечу и Братислави.
И ја кренем, кад видим сви умиру од смеха, оће да се угуше од смеха. Ја реко шта је било и каже ортак очију пуних суза "Ладно си рекао 'Братислава је главни град Беча'". Ја умро од смеха, нисам ни извалио шта сам рекао...
Прилазимо ортак и ја неким ликушама у граду, 'јани наравно, и упадамо као у спику из спрдње. Ова једна се окреће и каже : ,,Извини дечко, не пратиш фабулу приче!''
Другар убеђује једну другарицу да му пуши, а она неће, каже, ''нећу то никад да радим, гади ми се'', а друга другарица са супротног краја учионице викне ''хаха, тако сам и ја причала''. :Д
heh forica jedna iz osnovne škole, nastavnica geografije nešto o africi pričala i kaže 'kilimandžaro' a jedan dećxko ustaje iz zadnje klupe i vikne KO JE KOGA DŽARO
hehe
хехе није лоше
,,Blizanci ako su rođeni sa više od 10 minuta razlike više nisu blizanci, već samo braća'' - lik mrtav ozbiljan, kao pričao mu neki doktor iz njegovog sela
Govori meni drug iz klupe nešto fazon zgrešio sam.. a ja mu odgovaram: Deset zdravo Marija.. a Marija koja sedi ispred nas se okreće i kaže: E ćao..
Deset puta Mariju.
Haha, Vesna :)
Juče gledamo ja i brat TV, i naišla ona emisija za nepotpune duše "Porodične tajne" ili kako već, i meni se pripovraća i htedoh da kažem 'Aj brate prebaci', a umesto toga rekoh 'Aj BRACI' :)
Igraju se asocijacije, reč je medved, asocijacija panda, drug je na to rekao dobroćudna.
koleginica na poslu: koji broj da zovem u ITu ako mi ne radi telefon?
ostatak kancelarije: NIJEDAN!
Својим очима видео и ушима чуо, како један лик пита другог, цитирам " А брате, шта значи тебра?" Ја вриснуо и побегао. Сада га зову тебра, а зове се Миливој. Идукурац Миливоје воле јебени.
Skupljali se balfu i bilo nas 9, pa smo morali 5 na 4 digramo, i jedan ortak it ove ekipe de ih je bilo četiri izvali ''Mi smo jači kad smo slabiji''.
Звоне мом другару претпрошле зиме на интерфон и цимају га да изађе напоље.
-Стево, ај напоље.
-Не могу, у мајици сам.
Ahahahahahahahaa!!!!
Moj burazer blejao sa ortacima i nekim ribama , i kaže on jednoj devojci : Živećemo mi u bigamiji, a ona ga ladno pita : A gde ti je to. Ja koma kad sam čuo.
Давно беше:
-Брате, Чубура је закон.
-Ко је Чубура?
Бићу реалан и напоменути да је ово упитао дегенерик из Сремчице, но ипак оплакасмо.
Osnovna škola. čas geografije.
Porfesorka: Gde žive slepi miešvi?
učenik:- Na tavanu.
Čula sam jednu ribu pre neki dan kako se razdrala na sred pešačkog prelaza vidno pobesnela:
MA POLIŽE ON MENI OVOG MOG GNOJAVOG KLIĆU!
EDIT:
Jbg, nije mi ortakinja, ali bih volela da jeste, tako da se računa.