Provale i biseri (Vas i Vaših ortaka)

1. Ortak u posti hoce da posalje pismo. Pita sluzbenik
    -Kako ide?
    -Dobro hvala, kako ste vi?
    -Decko,pismo,obicno ili preporuceno...

2. Данас ме пита професорка да причам нешто о Бечу и Братислави.
    И ја кренем, кад видим сви умиру од смеха, оће да се угуше од смеха. Ја реко шта је било и каже ортак очију пуних суза "Ладно си рекао 'Братислава је главни град Беча'". Ја умро од смеха, нисам ни извалио шта сам рекао...

3. Прилазимо ортак и ја неким ликушама у граду, 'јани наравно, и упадамо као у спику из спрдње. Ова једна се окреће и каже : ,,Извини дечко, не пратиш фабулу приче!''

4. Другар убеђује једну другарицу да му пуши, а она неће, каже, ''нећу то никад да радим, гади ми се'', а друга другарица са супротног краја учионице викне ''хаха, тако сам и ја причала''. :Д

5. heh forica jedna iz osnovne škole, nastavnica geografije nešto o africi pričala i kaže 'kilimandžaro' a jedan dećxko ustaje iz zadnje klupe i vikne KO JE KOGA DŽARO

hehe

6. ,,Blizanci ako su rođeni sa više od 10 minuta razlike više nisu blizanci, već samo braća'' - lik mrtav ozbiljan, kao pričao mu neki doktor iz njegovog sela

7. Govori meni drug iz klupe nešto fazon zgrešio sam.. a ja mu odgovaram: Deset zdravo Marija.. a Marija koja sedi ispred nas se okreće i kaže: E ćao..

8. Haha, Vesna :)

Juče gledamo ja i brat TV, i naišla ona emisija za nepotpune duše "Porodične tajne" ili kako već, i meni se pripovraća i htedoh da kažem 'Aj brate prebaci', a umesto toga rekoh 'Aj BRACI' :)

9. Igraju se asocijacije, reč je medved, asocijacija panda, drug je na to rekao dobroćudna.

10. koleginica na poslu: koji broj da zovem u ITu ako mi ne radi telefon?
    ostatak kancelarije: NIJEDAN!

11. Својим очима видео и ушима чуо, како један лик пита другог, цитирам " А брате, шта значи тебра?" Ја вриснуо и побегао. Сада га зову тебра, а зове се Миливој. Идукурац Миливоје воле јебени.

12. Skupljali se balfu i bilo nas 9, pa smo morali 5 na 4 digramo, i jedan ortak it ove ekipe de ih je bilo četiri izvali ''Mi smo jači kad smo slabiji''.

13. Звоне мом другару претпрошле зиме на интерфон и цимају га да изађе напоље.
    -Стево, ај напоље.
    -Не могу, у мајици сам.

14. Moj burazer blejao sa ortacima i nekim ribama , i kaže on jednoj devojci : Živećemo mi u bigamiji, a ona ga ladno pita : A gde ti je to. Ja koma kad sam čuo.

15. Давно беше:

-Брате, Чубура је закон.
    -Ко је Чубура?

Бићу реалан и напоменути да је ово упитао дегенерик из Сремчице, но ипак оплакасмо.

16. Osnovna škola. čas geografije.

Porfesorka: Gde žive slepi miešvi?
    učenik:- Na tavanu.

17. Čula sam jednu ribu pre neki dan kako se razdrala na sred pešačkog prelaza vidno pobesnela:
    MA POLIŽE ON MENI OVOG MOG GNOJAVOG KLIĆU!

EDIT:
    Jbg, nije mi ortakinja, ali bih volela da jeste, tako da se računa.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.