Šetamo ja i mali brat pored Lima i pita me on koliko je Lim dubok.
- Pa zavisi, kad padne kiša, onda je dublji.
- A kad ne padne?
- Ne znam.
MIND BLOWN
vracam se sa fudbala sa jednim drugom i kaze on Dodaj mi telefon, i ja uzmem telefon i kazem mu e Tadija imas dva propustena poziva i kaze on: Propusteni pozivi? A jel to od sad ili od kasnije
mnogo bolje zvuci kad ga imitiramo, ima mnogo smesan naglasak
Ово ми је причао Корнелије (Кики Партизан):
Каже пре једно годину дана он нешто на некој жураји цитарао Његоша, нешто везано за Горски вијенац, небитно. И каже био на неком рођендану ваљда и приђе му нека риба и пита га "јао јеси ли ти онај што је рецитовао Савски венац?" Ја умро од смеха кад ми је то реко.
Ortak priča vic
"Ulazi Andjelina Džoli u pekaru i kaže: Daćete mi kiflu i Bredu pitu"
Drugi ortak se smeje ka da je naduvan(nije bio). Ja mu kažem dobro brate nije toliko smešan vic a on - Ali Andjelina da kupi kiflu. I nastavi da riknjava od smeha...
Kažem ja ortaku ne mogu nikako da uhvatim ritam od debelog lada. A tek će on - koji debeli Vlada? lolo
ahhahahhahah
Šetamo ja i mali brat pored Lima i pita me on koliko je Lim dubok.
- Pa zavisi, kad padne kiša, onda je dublji.
- A kad ne padne?
- Ne znam.
MIND BLOWN
Смијешније од два моржа у тренутку док се паре.
Мој друг пре неко вече извалио да су Шабана Бајрамовића убили скинхедови.
Ja: Prof'sore, meni plus, bila sam aktivna
Prf: A da, ti si bila oralno aktivna, evo plus
Што је то провала или бисер, само те похвалио човек. :)
бисер мог ортака
http://images.fineartamerica.com/images-medium-large/pearl-in-oyster-shell-garry-gay.jpg
I pritom se zagonetno nasmešio. Boles' :D
vracam se sa fudbala sa jednim drugom i kaze on Dodaj mi telefon, i ja uzmem telefon i kazem mu e Tadija imas dva propustena poziva i kaze on: Propusteni pozivi? A jel to od sad ili od kasnije
mnogo bolje zvuci kad ga imitiramo, ima mnogo smesan naglasak
Од једног познаника, нисам знао да ли да се смијем ил' да плачем:
Ово ми је причао Корнелије (Кики Партизан):
Каже пре једно годину дана он нешто на некој жураји цитарао Његоша, нешто везано за Горски вијенац, небитно. И каже био на неком рођендану ваљда и приђе му нека риба и пита га "јао јеси ли ти онај што је рецитовао Савски венац?" Ја умро од смеха кад ми је то реко.
лолололо, добар добар ;)
Од једног познаника, нисам знао да ли да се смијем ил' да плачем:
Хвала Богу што сам атеиста
Ne znam za tebe ali ja rikno od smeha.
Ortak koji je onako priglup kaže meni "Ako budeš bio dobar ideš u raj a tamo ima gomilu kompova i svi igraju cs i pes"
провала мог ортака
http://www.057info.hr/images/vijesti/orginal/lopov_provala_ilustracija540px_1302074168.jpg
ххааххахаха кочење
хехе, шоми, шаљиво зезање са мрвицом лакрдијашке шеге
а јесам враголан, нема ме насвјет хехе
Ortak priča vic
"Ulazi Andjelina Džoli u pekaru i kaže: Daćete mi kiflu i Bredu pitu"
Drugi ortak se smeje ka da je naduvan(nije bio). Ja mu kažem dobro brate nije toliko smešan vic a on - Ali Andjelina da kupi kiflu. I nastavi da riknjava od smeha...
Oplako.
Sveža kevina
"A kako kinezi slave svoju srpsku novu godinu?"