Разноразно питање

1. treba nešto provokativnije. mada, nijesam stručnjak za marketing, ni sebe ne umijem prodat da valja.

2. "Kupite crnogorsko imanje pre Rusa, oni misle da su bogatiji od vas."

3. tako nekako, da im uzavri krv junačka :)

4. nisam ja džaba studirao :)

5. Ma ne prodajem... čisto me interesuje kolika mu je vrednost...

6. Zašto je nebo plavo?

7. Nije, samo nam se tako čini preko dana.

8. Ша да раим са уједима комарца?

9. Češi se, biće ti posle još gore al što prijaaa...

10. češi se i pravi rane, razmišljaj na ovaj način "ako napravim ranu, ovdje me neće više ujedati"
    it works

11. uzmi dobre rakije i sipaj po ranama i cijedi to i onda je pij zajedno sa krvlju svojom

12. Čemu sve ovo?

Misliš generalno, ćivot, vasiona i sve ostalo? Ili si mislio na nešto preciznije, čemu internet, čemu vukajlija, čemu forum, čemu glupi odgovori na glupa pitanja?

13. а пуште курац, оћу думрем ви ми кажете да се чешем

14. Esperson mast, alkohol (ne pivo i vino), afteršejv, sirće... Bilo šta od toga ublažava svrab. I češanje takođe...

15. kažem ti sipaj rakije a uz to je i pij
    2 u 1

16. Ja ignorišem, jedna svrbljiva lokacija manje-više, imam hroničnih problema s kožom tako da me stalno nešto svrbi a ne bi smeo da se češem. Ujed komarca mila snajka prema onom što mi regularno priređuje koža glave.

17. Čemu sve ovo?

Ja ne znam brate.

18. Заспеш ракијом и кад после опет почне да сврби чешеш око уједа. Ал' не да чешеш будаком, него онако фино, ноктом. И буде до јаја.

19. Ал неам ракије јеботе, попило се.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.