Разноразно питање

1. хоћу, обећавам, није ми мрско! очајнички ми треба tа сличица :D

2. људии? ениван?

3. I dje moj lajk eufemisticno nazvan citanjem?

4. ХВАЛА!
    ин а минт!!

5. Aj sad jedno lepooo pitanje.
    Sinoć vidim na plafonu u sobi pauka i zgrabim neku knjigu i ne ubijem ga (zbog da ne userem zid) i zveknem ga malko samo da siđe i on pade na pod i otrča brže-bolje negde...
    E sad!
    Ako zamislim da je pauk mali a visina od poda do plafona je mala gledajući iz naše perspektive a velika gledajući iz njegove perspektive, kako to da se nije izlomio ili sjebao jer da ja padnem sa te fisine tj sa visine proporcialne mojoj visini a koju bi mogli dobiti deljenjem visine od poda pa do plafona sa visinom pauka i kasnije taj prozivod pomnoziti sa mojom visinom?
    Ko tu koga jebe?

6. pohađao si osnovnu školu?

7. Postoje dve opcije. Ako je onaj veliki pauk, onda je veliki i otpor vazduha, a njegova masa je relativno mala. Postoji nesto sco se zove terminalna brzina, a ona je u tom slucaju mala, pa sto bi mu bilo nesto. Postoji i nešto šćo se zove evolucija, a to je omogućilo divnoj crnoj maćki da skače skrova i dočeka se na noge, a ti slomiš ruku/nogu/kuk.
    Jebiga, ako nisi zadovoljan onim što si dobio kao čovek - požali se Svevišnjem, možda u sledećem životu budeš sekvoja, pa pevaj Ne može nam niko ništa.

8. и мени то није било јасно... а после сам уписао пети разред.

9. Dal neko zna postoji li negde lista prekul norveskih filmova, tipa Trolljager, Rare exports - Christmas tale, Headhunters i tome slicno?

10. после сам уписао пети разред.

I nažalost, nikada ga nisi završio...

11. или такав сличан са зечевима. :(

zar nisi i ti sa ostalom bagrom pljuvala zeceve na temi sa slikama?

edit
    eo
    http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/68404_374416279318706_1345694373_n.jpg

12. Hoće neko da mi kaže na kom sajtu i kako da kreiram meme (ako je to to što ja hoću), tj. moju sliku sa mojim tekstom gore i dole?

13. A je l izlazi slika negde ili je samo ja vidim posle?

14. Izađe uglavnom na monitoru, osim ako nemaš projektor lolo

15. излази и довека остаје тамо

16. U mame im ga radoznale.... E pa prc, nedam!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.