U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Bio sam sumnjičav čim sam video da mu se zaglavio capslock (od udarca u tastaturu).
Ako su defke iz 2997-e i 2008-e onda je u pitanju sentimentalna vrednost. Te dve godine su period osnivanja sajta i ne brišu se jer predstavljaju osnov i koren za sve ovo što sad imamo. Jasno je valjda svima da se ne može istim aršinom posmatrati defka nastala kad je saj imao 5000 članova i 300 defki i neka sadašnja kad nas ima trista miliona...
Ako je u pitanju novija defka onda je jednostavno izmakla mutnom i zakrvavljenom oku pripitog moderatora dok je kritički posmatrao ženu kako se isteže na krevetu sa provokativno poluspuštenim gaćicama i istovremeno pratio najnovije definicije...
Upravo to :)
To sa Rusima? :)
OK, mišljah da ima neki automatizam za prikaz/brisanje tih minus-defki, makar novijih.
Mnogo bre fantaziram.
EDIT: E, a jesu ranije ktitorisi imali mogućnost brisanja svojih defki? Onih starijih?
Bilo bi odlično da svako može da pobriše svoj đubar od pre, da ne cima modove.
Bilo je u jednom trenutku pre tri godine rasprava o skripti koja automatski briše sve koje su ispod +20, ali sam tad napravio pauzu od 4 meseca pa se ne sećam da li je zaživelo ili ne. Znam da je meni ostalo u podsvesti pa sam od onda obrisao sve svoje koje ne ispunjavaju taj kriterijum...
EDIT: Kitori su mogli brisati samo defke nastale u vreme dok su bili kitori i to samo pod uslovom da su ponovo uplatili kitora.
Ukinuti forum i čet (ili barem postaviti visoke kriterijume za pristip istima) je jedini način da se čitanje i ocenjivanje podigne na neku veću razinu.
Međutim, vrednost sajta zavisi od posećenosti (grubo rečeno broja klikova) i ovakve radikalne mere bi nužno dovele do smanjene posete. Pošto to nije u Kajzenovom interesu, naravno, ništa se neće na bolje promeniti.
Teraj dok ide, a posle šta bude!
Igra li ko eRepublik?
yap.
Kakav je ovo jebeni vrtić na forumu?
Zbog cega su devojcice u sonovnoj toliko operisane od sporta?
Схватићеш кад пођеш у средњу.
Može li se skroz mala slika (poput onih za pasoš i sl.) uvećati, da se od nje napravi slika sa većim formatom koja se eventualno može skenirati i prebaciti na komp?
Nisam stigao danas da odem to negde proveriti, a živo me zanima.
Moze. Kakav ce biti kvalitet, to je vec upitno.
E da ga jebem trebao bi biti dobar ako već može, al' šta ja znam.
Могу ли у име аутора који редовно полемишу и постују на овој теми да замолим неког од модератора да уклони ово СНЕЈП КИЛЗ ДАМБЛДОР из наслова? Налазимо да је помало иритантно и дефинитивно непотребно ту убачено. Хвала.
http://vukajlija.com/forum/teme/18165-pesma-leda-i-vatre-dz-r-r-martin-opaki-spojleri-snejp-kilz-dambldor
http://cdn.lolhappens.com/wp-content/uploads/2013/03/Prom-Date-Logic1.jpg
Има ли стварно ође нека фора са сликом, а ја сам пенал, или се само ради о овоме што пише доље и узета је рандом слика са матуре?
Ja ne kapiram ni sliku ni ovo što piše
Već posle ovoga dela mi je zapucao mozak...
Ima li u Grand kazinu menjačnica?