Srbendo ti si za ban spreman evo sad će pola godine. Čoveče nisi stupio u ne normalnu nego bilo kakvu konverzaciju sa nekim mesecima. Nemoj da misliš da to nema ko da prati!!!
nego bilo kakvu konverzaciju sa nekim mesecima haha smesno :D. pgotovu ove !!! na kraju i nemoj da stavljas !!! da nebi sipao glup kao da mi nebi mislili da se ne zezas kad ustvari jesi glup. kao drugo ljudi su govna, evo ja sto puta kazem: bolje su zivotinje od ljudi sto puta.
edit: aaa..glup sam. :D
ja procito konverzaciju sa mesecima(kao mesecima-mesec kapirate) a ne ovo drugo st oje napisano ustvari.
nesto kontala da je princip ko sa teglama kad prvo zagrejes u smederevcu malo, pre nego sto tresnes vrelu ajvarinu u, nemam ti ja veze s tim sta koje uslove podnosi
aj daj mi sifru :D
i nalog od sbba, da mogu da se ulogujem na unifi mrezu gradsku
sta slusas od muzike sve samo ne narodno
na teveu gledam diskaveri histori itd.
omiljeno jelo pizza omiljeno picke koka kola omiljeni par bred i andjelina
sta ti je retarde?!
Srbendo ti si za ban spreman evo sad će pola godine. Čoveče nisi stupio u ne normalnu nego bilo kakvu konverzaciju sa nekim mesecima. Nemoj da misliš da to nema ko da prati!!!
nego bilo kakvu konverzaciju sa nekim mesecima haha smesno :D. pgotovu ove !!! na kraju i nemoj da stavljas !!! da nebi sipao glup kao da mi nebi mislili da se ne zezas kad ustvari jesi glup. kao drugo ljudi su govna, evo ja sto puta kazem: bolje su zivotinje od ljudi sto puta.
edit: aaa..glup sam. :D
ja procito konverzaciju sa mesecima(kao mesecima-mesec kapirate) a ne ovo drugo st oje napisano ustvari.
Uf
aj daj mi sifru :D
i nalog od sbba, da mogu da se ulogujem na unifi mrezu gradsku
ja ovde 2 strane pričam kako imam IKOM internet i ti me pitaš da ti dam sbb šifru.
molim vas banujte ga odmah
KOLE MAMCI: DA LI BI TI IKOM DAO ŠIFRU?
ehehehe
je l moze neko da mi objasni kako da koristim vatrostalnu posudu i kako se ona ponasa u rerni. bez jebanja i tutorijal molim
Понаша се ватростално:)
Ne može joj temperatura ništa mož da radiš šta oćeš
Pečeš, zapičeš, podgrevaš i slično
moze li eksplodirati ako se stavi ladna u vec ful zagrejanu pecnicu? (potisnuti eventualni nagon za skecom)
Ma bre brate nećeš je iz komore ubaciti. Sa sobne temperature lagano jbg
ватростална не значи само да је отпорна на високу температуру него је отпорна и на нагле промјене темепратуре тако да опуштено
Бохоре, жени се ти, благо мени:)
aha, pa pitam jer mi je kuhinja sibir trenutno
nesto kontala da je princip ko sa teglama kad prvo zagrejes u smederevcu malo, pre nego sto tresnes vrelu ajvarinu u, nemam ti ja veze s tim sta koje uslove podnosi