Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Пих.. Још се и хвалиш..
blob
Jesul dunje procvale?
цркни погани јебена
Zašto si ozlojađen?
Da li je ovo pravi Rasni il mu je Kaizen preoteo profil da mu sjebe kredibilitet?
Strane službe su intervenisale.
Strane službe? Naše il' domaće?
SIPA
Zašto banovaste majakovsku? I to na 900 dana?
Nije htela da pošalje sliku svojih obnaženih grudi adminima u PVT da je odbanuju kao Rasnog. Neko ima fetiš kao Pahomije i Kačavenda. Lolololo
trebao bi mi snimak jučerašnje utakmice vaterpolo srbija grčka ako neko ima ceo da mi pošalje hvala
Pobedili smo 13:7.
hehe smišnoo
nisam tražio rezultat
nego snimak utakmice
Kako se zove sluga koji ide za pašom i sve mu potvrđuje? Mislim da je direktorova definicija i da ima aga u nazivu.
Milos-88
Kako se zove sluga koji ide za pašom i sve mu potvrđuje? Mislim da je direktorova definicija i da ima aga u nazivu.
Aferim-aga
lupio sam, ne znam
Не знам, Бохоре, али.. Не би био први пут да се ми вратимо у прошлост, да бауљамо негде уместо да пуцамо пенал на празан гол са 11 метара, да решимо да играмо, Звезда или Партизан против Челзија где нам је загарантовано да примимо пет голова, а да ниједном не шутнемо на гол. Избор је на грађанима Србије.
http://i.imgur.com/rXcfrxo.jpg