Разноразно питање

1. Životinjice su inače ljubomorne. Ništa nisu bolje od ljudi. Možda. :) Mada, trebalo bi da posvete pažnju jedno drugom, da se ugledaju! ;))

2. Hahahahahaha Kurde videla sam to odavno. Dobar skeč. :D
    Zalepila bih im ja kljunove da se ne pomeraju i da ne beže. :)

3. Timare se, češkaju se, on joj se udvara a ona beži i napada ga... :) Ništa, staviću ih u predsoblje kad budu nevaljali ili jednostavno da se i muž malo više angažuje i da im poklanja više pažnje, nema druge.

4. Kada su previše bučni samo prekri kavez nekom krpom, ali ne dozvoli da se osećaju zapostavljenim. Kako budu napredovali nagradi ih nekom hranom koju vole :) Nikako nemoj da budu u nekom ćošku.

5. Kada su previše bučni samo prekri kavez nekom krpom

A ako nastave i dalje, prelij tu krpu benzinom i zapali je...

6. Dobar savet Jankoviću.
    Kurde, hoću nenasilnu metodu a ti mi predlažeš da ih kremiram. Sram te bilo. Volim ih bre!

7. Зна неко шта је пуце? Луди Чак и Мегот кажу да је дугме, ал' они су хрвати. Мени вуче на кокицу.

8. Јебем ти тршљику, а све има смисла. Каже се "к'о пуце" за цурицу неку, онако тек стасалу за скрнављење, бресквица типа.

9. Aman dugme je. Ima onaj vic kad kažu Stipanu - Na'rani svinje, a pucad ne diraj.

10. Ti si iz ruralnih krajeva, ne računaš se.

11. Puce je izraz za svašta nešto u tom obliku kao kliker...

12. Aman, kaže se puce ili zrno grožđa!

13. pa kaže se jer je u tom obliku...isto se kaže i za dugme(ali ono takvo okruglo-starinsko)

14. http://vukajlija.com/puce/97381
    Al mislim i ja da se koristi u vise varijanti

15. Пуце кобјаснило, мож да буде и сикиљ лолололо

16. U mom selu puce je dugme.

17. http://www.sbplus.hr/kultura/knjizevnost/kad_filolog_cisti_zube/default.aspx

Pacove, delimično si u pravu - od reči puce potiče izraz raspučiti u fazonu "raspučio sam je popola ko breskvicu" :)

18. Moze i puce kao nesto zdravo, jedro. Sto rece covpa za devojku npr

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.