Разноразно питање

1. Ko je gazda na Tarzaniji?

2. na tarzaniji svaki autor ima oko 1000-1500 eura mesečno

to u početku možda, dok bilo trendi i in, sad v erujem da ne primaju više od 500, viš da se burzum vratio.

3. na tarzaniji svaki autor ima oko 1000-1500 eura mesečno

Ovde samo moderatori imaju toliko... :-/

4. dal trolujete il su stvarno toliki novci u pitanju? Ako je to stvarno, onda se vise isplati da pises po tarzaniji nego da napises roman..

5. Pa dobro, kapne nešto i za krunu, ali sve u zavisnosti od toga koliko klikćeš na reklame...

6. Ne bih da vam rušim sneške...ali 1500€ mesečno nema ni Kaizen od ovoga.
    Dakle, podelite tu cifru sa brojem za koliko puta je manje posećena Tarzanija od Vukajlije i dobićete ukupnu zaradu tog sajta.

Volim vas što mislite da ovo naše lupetanje ovde neke velike pare vredi! :-D

7. e, vala, morao si da nam pokvariš zabavu. a ja taman mislio da dam otkaz i posvetim se pisanju u potpunosti :)

8. a koliko se moderatorima ovde isplati? ajde, hvalite se malo :)

9. DBSK, prodam ti nalog za 3000€, šuška se da će biti moderatorski od 2014. Prosta računica.

10. a koliko se moderatorima ovde isplati? ajde, hvalite se malo :)

OVOLIKO!!!
    :odmerava podlakticu:

:-))

11. ovde moderatori imaju dosta manje nego autori na tarzaniji, i to dosta manje...ali zato ovi imaju ovde beneficirani radni staž dok su oni tamo neprijavljeni

12. Jeste, zbog opasnosti na radu... Ovde imamo i pojam Trošarine.

13. Крвав је то леба. Нема социјално, нема топли оброк. Јел тако Курде? :)

14. значи све вам каизен уплаћује? пензионо? соционо? здравствено? порез за шумарину? пдв? еколошки додатак? плата на време?...

15. Ja sam zadovoljan sa kintom za medalju. Moram malo da se potrudim u narednom periodu, čuo sam da se za orden dobijaju baš dobre pare.

16. KAIZENE, SA TIM PARAMA MOŽEŠ DA IZLIJEČIŠ KURAC!

17. I jopet...

PuppetMaster
    Ko je gazda na Tarzaniji?

18. Pa pošalji im pismo u rubriku "Pitanja čitalaca".

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.