Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
On glumi? Ne bih rekao, ja mislim da je taj čovek prirodna pederčina.
Nisam reko da glumi pedera vec je peder koji glumi. Evo sta je jedan poznati srpski peder koji je vodio ne manje pedersku emisiju City rekao za dragog Hjua "Hju Grant? Pedercina"
Ništa ljepše nego sjeđet pored ognja i slušat starije kako pričaju o glumištu
Ko je to rekao Paninaro (osim ti ovo sad)?
Niko da ja znam
Изгледа да сте ударили панинару на омиљеног глумца, па се гнијеви у себи.
Ne verujem da je to u pitanju jer mislim da ne postoji osoba kojoj je Hju grant omiljeni glumac
Menjam post: Sad sam se setio da postoji jedan al on je bolestan, voli cak i Dzuliju Roberc
Nemoj tako, dobar je bio u full metal jacket
U full metal jacket je bio dobar ali samo zato sto nije glumio tu.
Posto sam na drugoj temi mrzeo jos nekog glumca pa da ne bude da mrzim sve glumce recu vam da obozavam Sergeja Cetkovica i da uzivam u njegovim filmovima
Saban Saulic kada je bio mlad decko se toliko napio da mu je kosa opala. Onda je otiso u Nemacku kod nekog kosologa, lupio sakom od sto i rekao ocu kosu, ne zalim para. Onda mu je doktor umetnuo kosu i Saban i kosa su odma zblizili. Bila je to ljubav na prvi pogled. Saban se nije odvajao od nje, nosio ju je na svim nastupima i voleo ju je kao da je njegova a ne nekog Nemca. Ali posle mnogo godina plamen ljubavi se ugasio i Saban se osisao na celvo i odbacio svoju nekada voljenu kosu. Tako je ljubav nestala i kod nas dvoje pa mislim da je doslo vreme da se rastanemo.
A? Sta mislite? Da li da ovako raskinem sa devojkom ili da joj jednostavno kazem da se nosi u pizdu materinu
Posto sam na drugoj temi mrzeo jos nekog glumca pa da ne bude da mrzim sve glumce recu vam da obozavam Sergeja Cetkovica i da uzivam u njegovim filmovima
moguće. ali da me sad u po noći probudiš i pitaš da li je glumio u tom filmu rekao bih ti da jeste. a ovo za raskid, zajebi, reci joj da je greška u tebi.
Отерај је у пизду материну. И мајку јој опсуј.
Ne mogu da joj kazem jebem ti mater jer joj stvarno jebem mater a ona sumnja u to. Nisam ja kriv sto joj je mama picka u najboljim godinama, u januaru puni 25
ахаххааххахахаха какав си ти краљ маму ти јемен! Дао бих ти пичке, ал немам. А нек иде живот, даћу ти чмара. Само реци кад и где.
Kad i gde. A sad daj tu bulju
jebaćeš klona darka lazića u bulju, to nije mala stvar
Nije mala stvar? Znaci bulja mu vec razradjena
Знаш, пре неки дан сам појео девет феферонки. Кењао сам цео дан па ми је буља разваљена, а чмар ме је толико болео да сам јецао на вц шољи. Тако да јесте, разрађена је.
Seljače, sada ne žalim što sam te odbanovao! Dao bih ti šupka samo da si blizu!
Vec drugi muskarac koji mi nudi gujscu a od devojaka ni traga ni glasa. Aj posto je ovo vec tema za pitanja da postavim jedno
Da li da postanem peder i da jebem ili da ostanem hetero a da ne jebem?