Разноразно питање

1. ma imam, ali su onako nikakve. za sedam dana nebrijanja izgledam kao pedofil ili klinac na maloj maturi. Znaci ziletom, a ne brijacem dasbrijem? Ce probam.

2. ma na brijač sam i mislio lolol....to ti je to isti kurac, uglavnom što češće i onda će da otvrdnu dlake neće ti biti onako svilenkaste kao kod onih matorih japanaca

3. u cemu je fora da se prvo stavi odredjena defka na naslovnu i posle nekog vremena da se skloni? vidim da to sad rade...

4. Што, баш је фора. трололо

5. Ахаха Петре не тролуј човека. Не помаже то.

6. stvarno ne kapiram. valjda neko odabere neku bezveznu, pa onaj drugi, razumniji, vidi sta ovaj prvi uradi, pa ispravlja njegovu gresku i sklanja.

7. Па добро, виде људи да се не свиђа широком аудиторијуму, или да је плагијат или тако нешто па скину... Шта да се ради.

8. Moram li da imam 2 particije da bi mi radio AC3, da ga ne skidam bezveze, pošto prošli nije hteo da mi radi zbog toga?

9. El samo modovi mogu da vide odakle je neko prema adresi(ili kako vec), ili to mozemo i mi obicni?

10. vidiš ti đe adresu na profilu? :D

11. El samo modovi mogu da vide odakle je neko prema adresi(ili kako vec), ili to mozemo i mi obicni?

Pa mogu i obični da vide ovde http://vukajlija.com/forum/teme/6729-mesta-prebivalista-vukajlijasa

12. vidiš ti đe adresu na profilu? :D

pa bem li ga, mozda treba da se klikne negde ili nesto :D

13. Rekoh ti, ako želiš da znaš odakle je ko, imaš onu temu što sam linkovala. A da vidiš ip adresu to neće da može dok ne postaneš mod. :)

14. pa bem li ga, mozda treba da se klikne negde ili nesto :D

vidiš li igdje onu ručicu za kliktanje? :D
    šalim se, ne'a, ne'a :D

15. Mogu preko IP adrese.

16. Rekoh ti, ako želiš da znaš odakle je ko, imaš onu temu što sam linkovala. A da vidiš ip adresu to neće da može dok ne postaneš mod. :)

Na to sam mislio za ip adresu, za onu temu znam, a mislio sam da me trolujes :D

17. Da li bi modulator saljivdzija mogao da vrati normalan naziv temi Kladionica? Posto mi tamo ne gladimo kurce, a bogme ni ne gladujemo, pa da se zove Gladionica.

18. Зашто у разлогу бана пише

Osumljičen

?
    Зашто си НЕ ПИСМЕН, газда, децхко?

19. Јеси ти то тек сад извалио, брате? Ал' стварно, шта их кошта да преправе то једно слово ?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.