Разноразно питање

1. Linkovo sam YouTube video. Otvori mi da definišem "sajta", a ne YT.
    Tvoj link radi.
    edit: pesma jebe kevu i zavija sarmu

2. šta je živa voda?

3. Жива, она из топломера, која се некако претворила у воду.

4. jes cuo za zivu sodu? e voda ti isti kurac samo bez sode

5. edit: pesma jebe kevu i zavija sarmu

Ово несам видео, ако се односи на ону моју линковану горе, фала!

6. @Букснетина™
    Što fala? Jel to tvoj rad?

7. Što fala? Jel to tvoj rad?

Да. :)

8. Да ли то споро шљака сајт, или је до мене?

9. зна ли ико песму која се врти у некој реклами на тевеу тренутно (или за телефоне, или за кредите, тако нешто), и има "i've got no worries, i'm okay"? има неки онако весео ритам, јебемлига. а страшно ме занима која је.

10. Јел икако могуће да ми се обрише ова дефиниција?

Едит: јесје...

Букснедит: Фала :)

11. Da li neko zna postoji li kod nas ( Bosna, Srbija ) operacija ispravljanja dioptrije? Znam da su u BG povremeno dolazili Rusi i radili te operacije. 'Oću da ispravim dioptriju, dokurčila mi sočiva jebena. Zanima me i cijena, naravno. Ako neko zna, neka mi šibne u PVT, moram na pos'o. Fala unapred.

12. ima u BL, cijena varira, zavisno od toga koliko imaju posla.
    računaj 2000 KM.

EDIT: saće link veb sajta klinike u PVT.

13. Reče juče Predražinjo da je u Beogradu oko 700 evra.

14. Da li neko zna postoji li kod nas ( Bosna, Srbija ) operacija ispravljanja dioptrije? Znam da su u BG povremeno dolazili Rusi i radili te operacije. 'Oću da ispravim dioptriju, dokurčila mi sočiva jebena. Zanima me i cijena, naravno. Ako neko zna, neka mi šibne u PVT, moram na pos'o. Fala unapred.

VMA, 800e oko, 200e kompletni pregledi... Ja u njih imam najviše poverenja, sledeće godine odoh da skinem to... I meni dokurčila sočiva...

15. Kolko tabova može da se otvori u Gugl Krom?

16. E ljudi, fala vam, Kramponom mi je dao puno korisnih informacija.

17. Resetovao sam sistem, i sad mi secka youtube. Šta da radim?

18. Јесте ли приметили колико је сајт растерећен за време трајања часова лоло?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.