Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Тачно је што се прича, Кајзен је продао сајт усташама.
Ni meni vise nije jasno koja vrsta podjebavanja na vukajliji je dozvoljena.
Pre nekog vremena naletim na sliku nekog lika i likuse kako se drze za ruke i setaju kerove kroz park, s tim sto je ona u koicima,a lik ima po jednu ruku i nogu od metala.
Ja napravim poster sa komentarom da bi u slucaju da ih kidnapujes vise para dobio od reciklaze nego od otkupa..
Napuse me clanovi kurcem, aj kontam, to sam i ocekivao, ne voli svako crni humor, a poster bude obrisan u roku od cuku vremena, cak mi je i neki admin poslao pvt da je dobro raspolozen i da me zato nije banovao iako sam zasluzio..
I onda danas vidim u odabranim brejvika koji place jer mu je nestalo municije.. Oplacem na poster,a onda skontam da je to crni humor koji se sprda sa preko 100 ljudi koje je ubio,a moji poluroboti su vise uvredljivi od toga..
OD KAD JE BRE VUKAJLIJA NETOLERANTNA NA CRNI HUMOR?
IT'S FUNNY 'CAUSE IT'S TRUUEEEEEEEEEEEEEEEE!
e,jel printovao neko onaj poster imena ,,oj,, sa sovom nekom? jja sam se davio od smeha,ako ima nek print nek okaci hahaha
Jel ima neka tema da prijavim svoje postere za brisanje..?
Sad kad pogledam neke svoje umotvorine, transfer blama dozivim sam od sebe..
Pvt moderatoru
Posalji nekome od moderatora na PVT. Tako sam ja radio...
Имам позив за рођендан, каже на позивници блек анд вајт дрес код. Шта тачно значи то? Све у белом или црном или могу оно формално, црни сако и бела кошуља?
Дођи у Партизановом дресу.
nikako nemoj sav u belo...sve ostalo sto si pomenuo moze
Pitanje za ove Vukajlijašice - pranjem veša (odeće) na kojim temperaturama dolazi do skupljanja iste? Na visokim ili na niskim? Treba mi za defku...lolololo
na visokim jeble te vukajlijašice...
Hvala, papučaru... lololololo
Bruce, što ložiš čoveka?
otkud znam, ja da sam perem gaće nosio bi svaki dan nove ili išao komando :)
Dobro, Nato, oglasi se povodom pitanja...
Ja jedino što znam o veš mašini jeste da nije pametno stavljati crvenu i beli majicu
ja znam da je popravim u skoro svakom kvaru, ali ni za pare ne bi znao da je uključim i operem veš...
Pa ne verujem da se ne zezaš...Naravno da se garderoba skuplja na visokoj temperaturi, ali ne sva, samo sintetika, pamuk je i predviđen da se pere u toplijoj vodi.
ozbiljan sam, mobilni telefon i veš mašina su dve sprave koje za mene nadmašuju hadronski kolajder kad je u pitanju upotreba...
Ja sam pre bogami uključivao mašinu, neku staru obodin. Inače, skakala je po kupatilu, te sam je i krotio naskakanjem, ko na rodeu, kad krene centrifuga. Ihaaa!