U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Digneš štucne do kraja i završena priča.
To mora kod svakog igraca posebno da menja...evo razlike:
http://i41.tinypic.com/33428gm.jpg
http://i40.tinypic.com/10i9hz6.jpg
EDIT:Nema veze, provalio sam..
Sta se desava sa naslovnom?Odabrane defke imaju najvise 500 pluseva a ranije je oko 900, 1k. Zasto slaba ocenjenost?
zato što su sad defke govno, a ranije su bile odlične
zato što su sad defke govno, a ranije su bile odlične
Ne biraju se samo najnovije defke. Ima i onih koje su stare i po 3 godine, koje su došle na naslov sa 200-tinjak pluseva, pa završe sa 600 maksimalno.
To je do toga da ljude boli kurac da čitaju definicije i u tome je sva poenta.
Десио се егзодус са дефиниција на реакције... Једно 500 до 600 људи сигурно, за толико су и пале оцене.
Zato što se brže smenjuju defke na naslovnoj.
Ne znam za ostale, ja jednostavno nemam nikakvu inspiraciju. Zadnju defku sam napisao pre 3 MESECA, sto je ubedljivo najveci razmak izmedju dve defke...
EDIT: Eo, izbacio sam jednu sad, cisto da presecem susni period, ovu sam napisao jos pre dosta vremena, ali nisam imao nikakve inspiracije za telo...
Pa ne mogu baš da se složim... Ali jedno je neminovno, a to je da je gotovo 95% slenga izdefinisano, i da sad autorima ostaje da pišu nešto što nema veze sa slengom, već da smišljaju kojekakve bajke i priče...
Их, ко да сленг икада и види насловне...
Imam problem kod reakcija. Učita ih sve tri i onda 2/3 skoro uvek zabodu, pa moram da ih otvorim u novom tabu da bi se gif vrteo. Što to?
Ja inače ne gledam reakcije, ja samo čitam definicije i pljujem Straju, ovo pitam zbog tetke, ona voli da gleda reakcije smešne i zanimljive ove.
Ala ste se primili... generalno se manje ocenjuje, ranije je bilo moguće da ti defka stekne par stotina poena, a da uopšte ne bude ni razmotrena za naslov, više se ocenjivalo, više se čitalo, sad se mnogo više kenja po forumu i četu - ljudi su skontali da ima više sadržaja na sajtu nego što je prosto čitanje i gledanje...
Ovo nema veze, ista priča se ponavlja još otkako sam ja došao na sajt, i onda je neko govorio "Nema više slenga, RD sve izdefinisao" pa ništa. Još se sećam rasprave od pre tri godine kad je objavljen predlog da se defka koja nema +20 za 24 sata automatski briše jer se smatra lošom. Više se ocenjivalo jer su ljudi više obraćali pažnju na lajkove.
Čekao sam ovaj deo :)))
jes, ja sam provalio dima forum uopšte tek kad sam gulio prvu dužu bananu pa oflajn surfovanje i istražinaje sajta:) posle, nema nazad
Mene nisu hteli da prime u komentatorsku sektu, pa sam rešio da nastavim da pišem. :'(
Nego... Što se drže defke koje su u minusu?
Ljepše je na reakcijama. Ljudi su iskreni, manje težinjaju...
Ko bre nije teo? Će te prime bre!
PRIMIĆEMO TE ŠIROKO RAŠIRENIH RUKU
PADNI NAM NA GRUDI
Ovaj, zaista sam... dirnut...
:nadlakticom briše kapljicu sa ruba oka
Ne nasedaj na Hogarovu provokaciju. On mrzi komentatorsku sektu