Разноразно питање

1. Digneš štucne do kraja i završena priča.

2. To mora kod svakog igraca posebno da menja...evo razlike:
    http://i41.tinypic.com/33428gm.jpg
    http://i40.tinypic.com/10i9hz6.jpg
    EDIT:Nema veze, provalio sam..

3. Sta se desava sa naslovnom?Odabrane defke imaju najvise 500 pluseva a ranije je oko 900, 1k. Zasto slaba ocenjenost?

4. zato što su sad defke govno, a ranije su bile odlične

5. Bruce
    zato što su sad defke govno, a ranije su bile odlične

Ne biraju se samo najnovije defke. Ima i onih koje su stare i po 3 godine, koje su došle na naslov sa 200-tinjak pluseva, pa završe sa 600 maksimalno.
    To je do toga da ljude boli kurac da čitaju definicije i u tome je sva poenta.

6. Десио се егзодус са дефиниција на реакције... Једно 500 до 600 људи сигурно, за толико су и пале оцене.

7. Zato što se brže smenjuju defke na naslovnoj.

8. zato što su sad defke govno, a ranije su bile odlične

Ne znam za ostale, ja jednostavno nemam nikakvu inspiraciju. Zadnju defku sam napisao pre 3 MESECA, sto je ubedljivo najveci razmak izmedju dve defke...
    EDIT: Eo, izbacio sam jednu sad, cisto da presecem susni period, ovu sam napisao jos pre dosta vremena, ali nisam imao nikakve inspiracije za telo...

9. zato što su sad defke govno, a ranije su bile odlične

Pa ne mogu baš da se složim... Ali jedno je neminovno, a to je da je gotovo 95% slenga izdefinisano, i da sad autorima ostaje da pišu nešto što nema veze sa slengom, već da smišljaju kojekakve bajke i priče...

10. Их, ко да сленг икада и види насловне...

11. Imam problem kod reakcija. Učita ih sve tri i onda 2/3 skoro uvek zabodu, pa moram da ih otvorim u novom tabu da bi se gif vrteo. Što to?
    Ja inače ne gledam reakcije, ja samo čitam definicije i pljujem Straju, ovo pitam zbog tetke, ona voli da gleda reakcije smešne i zanimljive ove.

12. Ala ste se primili... generalno se manje ocenjuje, ranije je bilo moguće da ti defka stekne par stotina poena, a da uopšte ne bude ni razmotrena za naslov, više se ocenjivalo, više se čitalo, sad se mnogo više kenja po forumu i četu - ljudi su skontali da ima više sadržaja na sajtu nego što je prosto čitanje i gledanje...

Ali jedno je neminovno, a to je da je gotovo 95% slenga izdefinisano, i da sad autorima ostaje da pišu nešto što nema veze sa slengom, već da smišljaju kojekakve bajke i priče...

Ovo nema veze, ista priča se ponavlja još otkako sam ja došao na sajt, i onda je neko govorio "Nema više slenga, RD sve izdefinisao" pa ništa. Još se sećam rasprave od pre tri godine kad je objavljen predlog da se defka koja nema +20 za 24 sata automatski briše jer se smatra lošom. Više se ocenjivalo jer su ljudi više obraćali pažnju na lajkove.

13. Ala ste se primili...

Čekao sam ovaj deo :)))

14. ljudi su skontali da ima više sadržaja na sajtu nego što je prosto čitanje i gledanje...

jes, ja sam provalio dima forum uopšte tek kad sam gulio prvu dužu bananu pa oflajn surfovanje i istražinaje sajta:) posle, nema nazad

15. Mene nisu hteli da prime u komentatorsku sektu, pa sam rešio da nastavim da pišem. :'(

Nego... Što se drže defke koje su u minusu?

16. Ljepše je na reakcijama. Ljudi su iskreni, manje težinjaju...

17. Mene nisu hteli da prime u komentatorsku sektu, pa sam rešio da nastavim da pišem. :'(

Ko bre nije teo? Će te prime bre!

18. PRIMIĆEMO TE ŠIROKO RAŠIRENIH RUKU
    PADNI NAM NA GRUDI

19. Ovaj, zaista sam... dirnut...
    :nadlakticom briše kapljicu sa ruba oka

20. Ne nasedaj na Hogarovu provokaciju. On mrzi komentatorsku sektu

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.