Разноразно питање

1. а јеботе саћу да јурим леприкона по целом сајту :)
    нема везе, снаћу се.

2. A jbt, kupi novi broj i a u kurac...šta se jebeš za dvesta kinti. Uostalom, koji kurac kriješ broj-povuci je za kiku i baci joj ranac u blato...:)

3. A jbt, kupi novi broj i a u kurac...šta se jebeš za dvesta kinti. Uostalom, koji kurac kriješ broj-povuci je za kiku i baci joj ranac u blato...:)

Mа излуђујем се међусобно са братом лоло

4. Ovaj drugi link radi 100% sad sam probao. Pored send dole desno štikliraj ono malo govance. Kasni poruka par minuta. Tj minut možda. Uzdravlje, i pozdravi kotkuće.

5. Mа излуђујем се међусобно са братом лоло

http://vukajlija.com/mladji-brat/223849

6. Само да се захвалим Чаку за слику.

7. Pomagajte, malopre videh spot i ne izbacise koja je pesma... Devojka lezi ne krovu od fice i na zgradi (smenjuju se scene) i peva, ima nesto I cry... Cenim ga da je neka ljubavna, spot je crno-beo.
    Ko mi kaze turam ga do ikone :D
    EDIT: Ima i neki batica sa jez frizurom i bradicom :)

8. ma ti si to sanjao :)

9. Pomagajte, malopre videh spot i ne izbacise koja je pesma... Devojka lezi ne krovu od fice i na zgradi (smenjuju se scene) i peva, ima nesto I cry... Cenim ga da je neka ljubavna, spot je crno-beo.
    Ko mi kaze turam ga do ikone :D
    EDIT: Ima i neki batica sa jez frizurom i bradicom :)

Evanescence - My immortal

10. može mod koji mi je obrisao 2 reakcije da mi kaže koja je bila ova druga osim ove za šprdanciju, ne mogu skontati koja mi je otišla.

11. @ Krompir
    Davaj sliku da te uramim :D

12. Немој, ЦОа, да ти тера госте кад ти дођу на славу, Пикасо ми рођак. :)

13. Jel zna ko kad počinje Ravna gora?

14. Mislim na onu k'o TeVe seriju.

15. како да се решим бубашваба на најнехуманији начин који не захтева превише новчаног улагања или физичке активности?

16. Što promjeni Skeletora? :(

17. Hordaka?

како да се решим бубашваба на најнехуманији начин који не захтева превише новчаног улагања или физичке активности?

Hm, u ČA postoji lik koji ima neke preparate, jbm li ga, na biljnoj bazi. Ne škode ljudima, ubijaju bubašvabe/bubaruse na mrtvo.
    Sve druge zajebancije su štetne i/ili prilično neefikasne: krede, sprejevi, pepeini...
    Raspitaj se malo za te dezinsektore, ali te "ekološke", ima li ih kod tebe. BTW; to ne bude uopšte skupo, zavisi od kvadrature, ali ne izađe naročito.

Ako imaš vremena, baci pogled na ovu temu na elitemadzonu: http://www.elitemadzone.org/t141019-ljudi-pomagajte-shizim-od-buba

18. није скелетор, хордак је био. вратићу га временом, емотивно сам везан за тог злоћка:)

19. Фала грофе 0, видећу. Мрзи ме да стално перем ноге кад случајно нагазим неку док ноћу идем да пишам.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.