Разноразно питање

1. Хвала ти, Вучице, од срца ти хвала. :)

2. Ja sam vezao pejpal na visu elektron komercijalne banke.

Primer:Oću kupim nešto za 10 evra, odem u banku i po njihovom kursu mi oni obračunaju 10 evra (1114 dinara trenutno) ja dam toliko ili kažem da mi se prebaci sa mog tekućeg računa, pošto su tekući račun i račun za tu visu elektron odvojeni, i ja na mojoj kreditnoj kartici koja je vezana za Pejpal automatski imam 10 evra od trenutka uplate.

Dođem kući, kliknem, kupim, i aupičkumaterinu.
    E sad, komercijalna nije baš najpovoljnija što se tiče tih kurseva, kartica, održavanja računa i sl. Na drugim IT forumima sam čitao da je banka intesa kao najpovoljnija, ja nisam to proveravao, ali definitivno planiram pošto su šalteruše u komercijalnoj ili nedojebane il generalno nadrkana bića.

Raspitaj se svuda za uslove.

3. Него, кад смо се тако по бонтону позахваљивали, јел има неко ко зна?

4. ne spamuj bre!

Šta se biješ?

5. zato sto se nisi zahvalio na onom vanserijskom odgovoru koji je sgurno nekom pomogao.losi covece!
    http://legacy-cdn.smosh.com/smosh-pit/112010/kombat-season.gif

6. Ja se iskreno i duboko izvinjavam.

Vučice hvala ti najiskrenije od srca.

7. Jel primetio još neko da se sve što se postavi na forumu izađe u kuriru, ili se ja tripujem?

8. дај који пример, ја нисам вид'о.

9. Вучице, хвала ти, љубимруке. :Д

10. http://www.kurir-info.rs/sekta-grupnim-seksom-osvaja-srbiju-clanak-874173

A viđao sam i ranije da bukvalno par sati nako što se nađe na forumu izađe tamo.

11. realno,kurir tako i objavljuje vesti.nadju na netu neproverenu informaciju,skockaju je da bude polu novinarski teks i objave.

12. Viđao sam i ja to, da kradu odavde. Ono kad je Ceca stavljena u kućni pritvor pa je valjda neko na forumu napisao nešto tipa: "Sad kad naprave rijaliti sa Cecom" i par sati kasnije ili sutradan u Njuzu ili negde izlazi članak.

13. Posto se NATO zalaze za demokratiju , zasto sad ne pomognu egipatskom predsedniku koji je pre godinu dana izabran na demokratskim izborima?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.