Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Angry librarian :)
http://media.teamxbox.com/games/ss/1145/1120687421.jpg
ONAN THE LIBRARIAN
otkrio si moju tajnu ;(
a ne pišem ime ubice, previše volim krimi romane, da bih kvarila nekom :D
procitate u 2 strane skracenu verziju knjige.znas sta je bitno,mos i da seres kako si citao ako je tu neka kulturna raja.ako nemos da se setis nekog detalja,reci da si davno procitao.i uvek seri kako ta knjiga moze da promeni zivot.i shvati je razlicito od drugih.mislice da si neka avangarda i da si kul.
Јес курац, ткао је мене кева питала за рођенда ког се наравно ничега не сјећам.
Ко је био, е баш тога се не сјећам
Јел се ко напио е ни тога се не сјећам
и тако.
Поента, читај књигу да не лажеш кеву лоло
Imas na limundu i kupindu povoljno a ja sam kod jednog sto drzi knjizaru u mladenovcu kupio preko limunda sabrana dela Dostojevskog za 3000 i sada mu imam broj i sta god mi treba narucim kod njega i on mi posalje. Ako hoces mogu ti dati broj pa da ga zoves i narucis, mislim da mu je Orvel bio oko 300 dinara i sve je mnogo jeftinije osim laguninih izdanja na koja ide velika marza pa su cene ko u laguni.
Ja brate. Kad sam jebeni Monk. Mora da bude samo moja, ne volim da ih pozajmljujem drugima i ne volim da pozajmljujem od drugih.
Ja samo pan erotiku nisam voleo da zajmim okolo, zna da se vrati lepljivija nego što je otišla.
нат, па ни ја то не волим, ал ми није проблем купити половну књигу
а генерално да, људи нису склони враћању књига :)
Јел зна неко како се очитава бројило за струју? лоло
http://img242.imageshack.us/img242/49/brojilo025224746.jpg
Изгледа управо овако, који од ова два броја треба да запишем?
Valjda je gore jeftinija, a dole skuplja struja. Dvotarifno brojilo.
stari dobri stevec.
Gore je skuplja, a dole jeftinija, a ta strelica sa strane označava koja ti je trenutno aktivna (trenutno skupa). Zapiši oba broja. Tako kaže moj ćale :)
да да, нађох коначно неког ко зна, хвала цоунт, енивеј
требало би негде на нету да постоје ови уради сам савети за нас нолајфере -.- лоул
едит: записао оба, захвали се ћалету у моје име форгет хе хе
Gde mogu da nabavim (ili da naručim) čelične rezervoare veličine i oblika slavskog kolača, tj, pogače?
U autootpadu ili kod bolje snabdevenih kineza.
Kupio sam kartu za drugi dan exita, sad se ispostavilo da ne merem nikako.. Mogu da zamenim kod njih ili?
limundo :)
Је л' за Пејпал налог треба да имам девизни рачун или може да се уплаћује и на овај наш у динарима?
Ne znam :)