Разноразно питање

1. NA TO ti NATO nema odgovor

2. Gazimudo

Posto se NATO zalaze za demokratiju , zasto sad ne pomognu egipatskom predsedniku koji je pre godinu dana izabran na demokratskim izborima?

Jer su izvukli korist i sad ih boli tuki.

3. Зна ли неко где имају да се узму оригинал фудбалски дресови у БГ-у? Конкретно, тимови из премијер лиге односно Ливерпул.

4. Šta ti znači original? Ima u Bezistanu super opremljena radnja.

5. Šta ti znači original?

Па сад... по лиценци рађено, шта знам, без имена и бројева, да буде квалитет, као што можеш у ред стар шопу звездин да узмеш.

6. Pa nemam pojma...mogu sutra da ti pogledam ako hoćeš.

7. Нека, пролуњаћу градом сутра па ћу да погледам, хвала у сваком случају :)

8. No problemos, rekoh to mi je ispred posla, pa zato.

9. Posto se NATO zalaze za demokratiju , zasto sad ne pomognu egipatskom predsedniku koji je pre godinu dana izabran na demokratskim izborima?

Pomazi Sadamu, pomazi Gadafiju, sad Basaru Asadu, pa nisu bre oni dobrotvorna ustanova!

10. NA TO ti NATO nema odgovor

tvoje ime treba istetovirati jebes mi sve ahahahha

11. Зна ли неко где имају да се узму оригинал фудбалски дресови у БГ-у? Конкретно, тимови из премијер лиге односно Ливерпул.

Sve zavisi ko im je sponzor, koja marka. Tipa ako je najk odeš u delta sport i nađeš.

12. Sve zavisi ko im je sponzor, koja marka. Tipa ako je najk odeš u delta sport i nađeš.

Како се тога не сетих, није ми јасно, хвала.

13. Nema na čemu, tu sam da pomognem lolo

14. Е сад, где да нађем Вариор Спортс у Београду лоло

15. NA TO ti NATO nema odgovor

NADREALNO!

16. Nisam siguran ali mislim da nemaju predstavništvo. A koji će ti kurac njiov dres, odvratan je novi model, čak ga ni u Liverpulu ne kupuju nego protestvuju...

17. Ма није за мене, за ортака, није ми фора да купујем од прошле сезоне дрес. Мпжда ћу и неки други реквизит, размислићу.