mozel mi neko objasniti svrhu tvitera?
pa da se postavljaju tvitovi...
Može li neko od autora ko ima pristup groblju da mi na PVT prekopira ovu defku? Hvala!
Nije tvoja, ne smem.
A nisam znao da to nije dozvoljeno! Ništa onda... Hvala u svakom slučaju!
nije eksplicitno zabranjeno, ali je česta zloupotreba, zato se ta privilegija kasno stiče - ako ti treba neka tvoja slobodno traži na PVT, nije mi teško
Znam da je neka ogromna glupost... Ostalo mi nešto u sećanju pa sam se hteo podsetiti. Smeha radi, a ne zbog neke zloupotrebe. Ne'a veze...
Objašnjavao sam skoro. Ukratko leglo kicoša na crkvu i ljubitelja Amerike i tog stila života.
pa valjda da tvituješ :)
Која је процедура за промену имена? Где се то ради?
kako sam ja informisan, pitaš tamo gde se izdaju lične karte...
или замолиш Каизена
Koja je defka u pitanju da i mi smrtnici možemo da pročitamo?
Nije, nego u opštini.
u opštini se menja, kod matičara, ali mislim da tu idu neke takse i prijave i kod onih za ličnu kartu, jebemliga, nije mi trebalo...
а замисли одем у општину, оно тамо ради кајзен и каже - а, не можеш ти да мењаш име, немаш 50 000 поена.
Ти га утом хваташ у лажи и говориш -Ти ниси Каизен. За промјену имена треба 25 одабраних.
kaizen ima svoju opštinu :)
Ti ga pitaš da li možeš da uplatiš ktitora pa da ti učini.
Koji kurac na Pinku idu vesti dana na svakih 15 minuta? Da se nije zaratilo?
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
mozel mi neko objasniti svrhu tvitera?
pa da se postavljaju tvitovi...
Može li neko od autora ko ima pristup groblju da mi na PVT prekopira ovu defku?
Hvala!
Nije tvoja, ne smem.
A nisam znao da to nije dozvoljeno! Ništa onda...
Hvala u svakom slučaju!
nije eksplicitno zabranjeno, ali je česta zloupotreba, zato se ta privilegija kasno stiče - ako ti treba neka tvoja slobodno traži na PVT, nije mi teško
Znam da je neka ogromna glupost... Ostalo mi nešto u sećanju pa sam se hteo podsetiti. Smeha radi, a ne zbog neke zloupotrebe.
Ne'a veze...
Objašnjavao sam skoro. Ukratko leglo kicoša na crkvu i ljubitelja Amerike i tog stila života.
pa valjda da tvituješ :)
Која је процедура за промену имена? Где се то ради?
kako sam ja informisan, pitaš tamo gde se izdaju lične karte...
или замолиш Каизена
Koja je defka u pitanju da i mi smrtnici možemo da pročitamo?
Nije, nego u opštini.
u opštini se menja, kod matičara, ali mislim da tu idu neke takse i prijave i kod onih za ličnu kartu, jebemliga, nije mi trebalo...
а замисли одем у општину, оно тамо ради кајзен и каже - а, не можеш ти да мењаш име, немаш 50 000 поена.
Ти га утом хваташ у лажи и говориш
-Ти ниси Каизен. За промјену имена треба 25 одабраних.
kaizen ima svoju opštinu :)
Ti ga pitaš da li možeš da uplatiš ktitora pa da ti učini.
Koji kurac na Pinku idu vesti dana na svakih 15 minuta? Da se nije zaratilo?