Разноразно питање

1. A duhoviti skečer koji ovo označi skečom nek se naduva jaja koja su ga ovaplotila.

2. E ljudi, treba mi jedna mala pomoć. Jel može neko da mi kaže koji je ovo font, ili šta već? Hoću da na neku random sliku stavim tekst s ovim fontom, da userem nekog druga.
    https://www.google.rs/search?q=i+don%27t+always&biw=1517&bih=741&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=F6hTVfa0McqcsAHw64CoBA&ved=0CAYQ_AUoAQ&dpr=0.9

3. ФАЛАВАМ :**

4. UPLAKANU MATZU WALJA USRETJITI

5. Što mi nemamo ustaških agenata?

Zato što vrlo uspješno ne znamo prozvati i objesiti onog ko je kriv, evo već hiljadama godina. Tako je i sa forumima.

Inače, dobro pitanje, majore Kejn!

6. pa imamo onog jajoa što se stalno kači sa javiom

7. Je l postoji neki preparat uz pomoc kog se mogu ublaziti (relativno svezi) oziljci posle boginja?

8. jomelop E, melem za ožiljke, ima svaka apoteka - prati uputstvo, ja sam njime skidao ožiljke mnogo veće nego što su od boginja, a što ranije počneš to bolji efekat

9. Fala na odgovoru, bas cu da potrazim sutra

10. Jadan osuti fico :(

11. Je l postoji neki preparat uz pomoc kog se mogu ublaziti (relativno svezi) oziljci posle boginja?

Pored jomelopa (tj. Šaljićeve masti) za koji tvrdim da je magično sredstvo sa neverovatnim dejstvom (na osnovu ličnog iskustva sa otvorenim ranama od opekotina) postoji i Contractubex (uobičajeno se izgovara "kontratubeks") krema koju sada lekari uobičajeno prepisuju posle hirurških zahvata za uklanjanje ožiljaka. Izgleda da ni ona nije loša.

12. lože li se žene na skarkare - penise sožiljcima?

ako da, imal koja da me zarazi boginjama?

13. E, contractubex je vrh, to sam koristila posle milovanja s ringlom

14. Barone, uzmi Dermazin. Ujedno i djeluje preventivno protiv infekcije.

15. Malo pre sam povratio doručak i ručak u obliku u kom sam ih pojeo skoro. Stao mi želudac načisto.
    Šta da radim da se oporavm brzinski? Rakiju sam dunu već.

16. a šta je bilo sa večerom, bohore?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.