Разноразно питање

1. Квалитетан торент за Фуфу 13?

2. Јел имате податак ко је највећи минусџија? :)

3. Jel samo meni neće na forumu da prikaže sliku snimka već samo link?
    EDIT: Vidim da stare snimke na forumu normalno prikazuje, a ove od pre par sati ne, samo linkove.

4. Jel postoji na sajtu autor koji uglavnom daje minuse a vrlo retko plus?nekad sticem utisak da postoje autori koji idu redom i samo dele minuse. Znam da je tinker, iluzija, most bio nesto najslicnije tome ali i pored toga bio mi je prilicno ok.

5. Jel postoji na sajtu autor koji uglavnom daje minuse a vrlo retko plus?nekad sticem utisak da postoje autori koji idu redom i samo dele minuse.

Управо. Једном сам објавио подужу дефку и само што сам кликнуо на профил већ је пао минус. Значи то је ај да кажемо 15 секунди нема теорије да прочита 3 мало дуже реченице. :)

6. Управо. Једном сам објавио подужу дефку и само што сам кликнуо на профил већ је пао минус. Значи то је ај да кажемо 15 секунди нема теорије да прочита 3 мало дуже реченице. :)

To! Kunem ti se da mi svaka defka krece sa 0:2 ili 0:3

7. kacte loši. lololo

8. eh al ste zeleni....
    pa zna se zbog čega je to tako...kad objaviš defku onda jedno tri četri defke ispod svoje, a i iznad svoje kad izađu izminusiraš bez čitanja...e sad zbog čega se to radi, neki vele da je zbog uroka, neki da bi napakostili drugima, a neki jednostavno jer su u mogućnosti.

9. Pa imaš to, idu dele minuse sa nekom čudnom logikom, niti čitaju, niti šta, sa glavnim komentarom - duga definicija - minus, ili ima "žutog" - minus. Dešavalo se, da kad objavim definiciju, prva 4 glasa budu minusi, posle navuče 50 pluseva i ostane, lupam, 50:4 rezultat. Vaistinu, ima svakojakih voćki na sajtu. ;-)

10. eh al ste zeleni....
    pa zna se zbog čega je to tako...kad objaviš defku onda jedno tri četri defke ispod svoje, a i iznad svoje kad izađu izminusiraš bez čitanja...e sad zbog čega se to radi, neki vele da je zbog uroka, neki da bi napakostili drugima, a neki jednostavno jer su u mogućnosti.

upravo tako. čisto da se prati skor definicije u odnosu na ostale.

11. kacte loši. lololo

Вечбам. Трудим се. :)

12. ja podijelim pluseve pa obrišem, super fora

13. i ja podelim pluseve, pa mi žao bude.

14. pezos je to lijepo objasnio :)

15. Jednom mi je jedna reakcija počela sa minusom i došla je do 191:1

16. Vidro, zar i ti? lolo
    Ja podelim pluseve; ko velim, dobro se dobrim vrati. Al', za malo.

17. ako valja, dam plus
    a ako su jedno tri zaredom sranje, onda se ispizdim i sve redom izminusiram :D

18. Ja ne radim ko što kaže Pezos, jer me ne zanima skor u odnosu na druge definicije, a i svejedno ću ih pročitati za par minuta.

19. Sto rece neko, krene mi sa skorom 0:3 i dodje na 25:3 ali sam primetio npr da bude na prvoj strani npr pet definicija bez minusa i to tipa 10:0 skor i onda za par min svih pet imaju po jedan minus. A desavalo se da naletim na defku bez minusa i onda je ne komentarisem da ne bi neko dao minus. Bas bila dzonijeva 52:0 skor al dali minis u medjuvrenu i jos jednog autora i ta je i dalje bez minusa 76:0 pa je necu navoditi. Ja vec krenuo da pisem komentar al reko bolje jok.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.