Разноразно питање

1. to elek mađijo hahahahaha

2. mlad džukac, oko 3,5 meseci ima, uzeo je pre nedelju dana. ali druži se s mojim mačkom za kog sam gotovo siguran da nema bolesti, al opet, mačka je to, ide svud i lunja noću.
    jebemumater.
    već treći dan ništa neće da jede, sva se ofucala jebote, neće ni mleko čak, ništa, ni da onjuši. plašim se da će da ugine od neuhranjenosti, mada je jutros bio veterinar i dao joj neke vakcine i vitamine preko igle...ne znam, čekam sutra.

3. morao si obavezno da ih izoluješ jedno od drugog ako ti mačor luta svuda napolju...svašta može da prenese tako na kuče koje još nije primilo revakcinu. Tek posle revakcine sme da dolazi u kontakt sa svim i svačim iz okoline

4. jebemti mačke smrdljive.

5. Умреће ти пујдо.

6. Za koliko se može prodati stranica na fejsu koja ima oko 15 hiljada članova?

7. За онолико кол'ко је неко глуп да ти је плати.

8. :D ako je tako, onda odlično, pošto imam nekih ponuda :)

9. Za koliko se može prodati stranica na fejsu koja ima oko 15 hiljada članova?

Кол'ко оћеш.
    еее

10. Pa ako je neko imao iskustvo vezano za prodaju stranica neka mi šalje u PVT.

11. Стефи, оћемо продамо Пуја?

12. У ствари, моја је страница, који те курац питам хњо хњо

13. Треба ми помоћ. Саобраћајац зауставио другара на скутеру од 125 кубика и констатовао следеће:
    -нема дозволу А категорије,
    -нема кацигу,
    -неисправан мотор,
    -нерегистрован мотор.
    Све наведено је истина. Јебига, спуштао се на угашеном мотору од своје зграде до штека код фудбалског терена где углавном ликови из краја држе моторе. Није његов мотор. Саобраћајац био опуштен, каже, нема проблема, нећу да ти пишем казну, али је написао податке на неки папирић који није казна и пустио другара да иде. Другар се није потписао ни на један документ. И стигне коверта пре пар дана, суђење следеће недеље, све од набројаних прекршаја наведено, 15 дана затвора минимум и казна 300-1200 евра. Да ли је саобраћајац у обавези да ти на лицу места изда некакву потврду да си примио казну?

14. pa naravno da je u obavezi i još moraš da potpišeš to sve...saobraćajac kao dokaz da je ovaj stvarno vozio taj skuter mora da pokaže tu kaznu koja je potpisana

15. Не мораш ништа да потпишеш, чак ни записник. А ако нема записника оног правог, могу да га дувају! Само нек тражи суочавање ако се напрасно појавио тај записник.

16. Treba on da ode na suđenje i da pita koji su dokazi protiv njega. Uzme nekog dobrog advokata, posle tuži državu zbog rušenja reputacije.

17. И стигне коверта пре пар дана, суђење следеће недеље, све од набројаних прекршаја наведено, 15 дана затвора минимум и казна 300-1200 евра.

Da li si siguran da nije usput zgazio trudnicu na pešačkom?

18. Е, јебига сад, записао је ваљда број шасије или шта се већ записује код мотора. Провера да није краден. Значи, записник постоји. Нису ми никад писали казну, поготову не по новом закону, па не знам како иде поступак.

Елече, ја био у фазону да ме ложи. По старом закону би била нека "мизерна" казна, у сваком случају, мања од ове сад. Које пичке материне затворска казна...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.