Разноразно питање

1. Čisto sumnjam, ja nisam admin tamo pa ne mogu da ti tvrdim ali ne vidim razlog za blokiranje. Doduše, ja se u FB razumem kao Marica u kriv kurac pa ti moj odgovor ništa i ne znači ali sam trenutno tu pa ko velim da baš ne ispadne da te ignorišem :)

2. A što se Marica ne razumije u krivu kitu? :)

3. Zato što ih viđa samo ispravljene :)

4. Ulogovan sam, odavno mi je ovako, nekih pola godine možda. Izašao sam sa stranice, pa ponovo lajkovao, ali opet ista stvar. Mislim da me je neki od admina blokirao. :)

Једини разлог је тај шо си у банији. Дакле, децхко ејтово си лоло

5. TO JE ZATO ŠTO SI MUSLIMAN!

6. коме пријављујем квар фиксног телефона, телекому јел?

7. Јашта. Имаш на рачуну телефон за пријаву кварова.

8. Koja je fora sa onim jebein garmišpartenkirhenbišofshofn mačkama što su lafo žive al i nisu već su pocrkale, koji kurac?

9. Zašto se na posterima često poteže rasprava o pravopisnim pravilima?

10. Zašto se na posterima često poteže rasprava o pravopisnim pravilima?

Valjda zato što nepismeni najviše vole da pričaju o pravopisu. Posteraši napišu 3-5 reči i onda se raspravljaju jel' ispravno ili ne.
    ...To po onoj staroj narodnoj: "Ko o čemu, kurva o poštenju, itd, itd"...

11. Kurde brate nemo' vređaš kurve, pošteno žene zarađuju lololo

12. I šta sad ja odatle da zaključim? Jel živa il je mrtva, jebojeljeb? :D

13. Već neko vreme kada recimo postavim video onako da bude u žutom, na forumu to ne radi, već se vidi video i onda koči sajt. Ne znam da li je to kod svih tako ili samo kod mene?

npr ne znam da li će sad biti žuto, ajde da proverimo.

EDIT: Neće. Ne znam da l' je to bag, da kačim tamo ili to tako treba.

14. Da li neko zna koliko bi koštalo da pošaljem pismo u daleku zemlju Holandiju?

15. I šta sad ja odatle da zaključim? Jel živa il je mrtva, jebojeljeb? :D

Ako ne otvoriš kutiju onda je istovremeno i živa i mrtva. Ako otvoriš kutiju onda je ili živa ili mrtva. Prvo je zato što ne možeš sigurno da tvrdiš ni jedno ni drugo, a u drugom slučaju si video pa znaš. Razume se, govorimo o kvantnim mačkama, ne o domaćim kratkodlakim ili ruskim plavim.

To ti je kao kad ti cura kaže da joj kasni. U tom trenutku ti i jesi i nisi otac. Tek posle porođaja ili nedajbože prekida trudnoće sigurno znaš da li jesi ili nisi Lav.

16. Da li neko zna koliko bi koštalo da pošaljem pismo u daleku zemlju Holandiju?

Nije skupo, ja sam slala u Ameriku, ne znam tačno koliko je bilo, ali nije mnogo, jedino što ti otvaraju tamo i proveravaju kovertu.

Zna li neko za onaj moj problem sa videima?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.